Ντεπάι: “Ήρθα για τον Κούμαν στην Μπαρτσελόνα και είμαι έτοιμος να παλέψω”

Ο Μέμφις Ντεπάι έφτασε στην Βαρκελώνη για να αρχίσει τις προπονήσεις με την Μπαρτσελόνα και ξεκαθάρισε πως η παρουσία του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο τον ώθησε να επιλέξει τους μπλαουγκράνα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Όλα δείχνουν πως η νέα σεζόν θα βρει την Μπαρτσελόνα να αγωνίζεται με σύστημα 4-3-3, με την επιθετική τριπλέτα της να απαρτίζεται από τον Λιονέλ Μέσι, τον Σέρχιο Αγκουέρο και τον Μέμφις Ντεπάι, με τους δύο τελευταίους να συνιστούν τα δυνατά όπλα που προστέθηκαν στο οπλοστάσιο του Ρόναλντ Κούμαν το καλοκαίρι του 2021.

Η άφιξη μάλιστα του Ολλανδού διεθνούς επιθετικού στο “Καμπ Νόου” έχει άμεση συνάρτηση με την παρουσία του συμπατριώτη του στον πάγκο των Καταλανών, με τον πρώην ηγέτη της Λιόν να ξεκαθαρίζει με δηλώσεις του πως επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα ελέω του συμπατριώτη του και άλλοτε προπονητή του στους οράνιε.

“Ήμουν με τον Κούμαν στην εθνική ομάδα, μου έδωσε πολλή αυτοπεποίθηση και υποστήριξη ακόμα και όταν ήμουν τραυματίας.

Με είδε να παλεύω για να επιστρέψω από τραυματισμό, τώρα μου έδωσε πλήρη στήριξη για να έρθω εδώ και είμαι έτοιμος να παλέψω για τον Κούμαν εδώ, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, στον καλύτερο σύλλογο.

To Top