Ντερμπάρα με μπόλικη ισοπαλία

Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Στο Foxbet θα βρεις τα καλύτερα προγνωστικά για στοιχημα τενις

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν: Ίσως το μεγαλύτερο ματς, έως τώρα, στο φετινό Champions League, που θα κρίνει ποιο από τα μεγαθήρια που το συνθέτουν θα μείνει εκτός ημιτελικών. Η ευρωπαϊκή ντερμπάρα της Λισαβόνας έχει φαβορί. Η Μπάγερν διαθέτει μία από τις πιο βαριές φανέλες στην Ευρώπη. Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται, από την πλευρά της, στον ρόλο του αουτσάιντερ. Κάτι που δεν είναι συνηθισμένο για τους Καταλανούς. Από εύκολες προκρίσεις προέρχονται οι Μπαρτσελόνα (επί της Νάπολι) και Μπάγερν (επί της Τσέλσι).

Ισορροπημένη η παράδοση από το 2009 στο ζευγάρι, με την Μπάρτσα να έχει 3 νίκες, τη γερμανική ομάδα 4 και 1 ματς να έχει λήξει ισόπαλο (στο Μόναχο, το 1-1 της 14ης Απριλίου 2009). Η επιστροφή από τιμωρία των Βιδάλ και Μπουσκέτς φέρνει τον Καταλανό χαφ σίγουρα βασικό με τους Ράκιτιτς και Ντε Γιονγκ στη μεσαία γραμμή. Η Μπάγερν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Κουτίνιο, παρά το γεγονός ότι ανήκει στην Μπαρτσελόνα (στον δανεισμό δεν προβλέπεται σχετικός περιορισμός), αλλά δύσκολα αυτός θα είναι βασικός. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχή ο Σανέ, ο οποίος πήρε μεταγραφή στους τυπικά φιλοξενούμενους και θα είναι διαθέσιμος από την εκκίνηση της επόμενης σεζόν. Ο Μέσι έχασε κάποιες προπονήσεις, αλλά δεν τίθεται ζήτημα να μην αγωνιστεί.

Τι σκέφτομαι: Προκαλεί μία ευχάριστη έκπληξη -λόγω μεγάλης απόδοσης- το γεγονός πώς σε ένα τόσο ισορροπημένο νοκ άουτ ματς, το σημείο της ισοπαλίας είναι αυτό που πληρώνει καλύτερα από τις επιτυχίες των Μπαρτσελόνα και Μπάγερν. Οι Βαυαροί έχουν 8 σερί νίκες στο Champions League, οι Καταλανοί στον ίδιο αριθμό αγώνων είναι αήττητοι! Στα πιο πρόσφατα 18 παιχνίδια της διοργάνωσης, συνολικά, η ισοπαλία έχει εμφανιστεί 1 φορά (το Νάπολι – Μπαρτσελόνα 1-1, στις 25 Φεβρουαρίου)! Κομμένο και ραμμένο το ματς αυτό για γερά νεύρα, με μπόλικη ισοπαλία μέσα…

To Top