«Ντεφορμέ» ο Μιλίνκοβιτς, επιμένει σε λάθος επιλογές!

Αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της απογοήτευσης του κόσμου. Η ισοπαλία στο Ηράκλειο ισοδυναμεί με ήττα. Ο Άρης κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι αλλά ποτέ δεν πανηγύρισε τη νίκη. Δεν θα ήταν απλά μια ανατροπή. Θα ήταν μια βαθιά βαθμολογική και ψυχολογική ένεση.

Μοιραίος ο Μιλίνκοβιτς. Όπως «γύρισε» το παιχνίδι , έτσι το έχασε μέσα από τα χέρια του.

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην ποιότητα του Σέρβου. Το ήθος και τον τρόπο που λειτουργεί. Δεν είναι τυχαίο πως τον εκτιμούν σχεδόν όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δεν μπορούμε όμως να κλείσουμε τα μάτια στις επιλογές του. Η απόφαση να χρησιμοποιήσει τον Πουλίδο στα τελευταία λεπτά δεν είχε καμία απολύτως λογική.

Μια επιλογή που δεν είχε να του δώσει τίποτα! Επέλεξε να τον αφήσει εκτός 11άδας μετά από τις τελευταίες εμφανίσεις. Τον αποσύρει πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου στον αγώνα με τον Πανθρακικό. Γιατί τον χρησιμοποιεί δυο λεπτά πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας στο Ηράκλειο;

Μπορεί να μην είχε επιλογές στον πάγκο, θα μπορούσε όμως να προχωρήσει σε εσωτερική αλλαγή. Αυτό που δεν μπορεί να επιστρέψει πίσω είναι οι δυο πεταμένοι βαθμοί. Επιτέλους ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.

 

To Top