Ντε Λα Φουέντε: «Ο Γιαμάλ θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του Μουντιάλ»

Ο Λαμίν Γιαμάλ τραυματίσθηκε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και αυτό είναι κάτι που ανησυχεί και απασχολεί τους ανθρώπους της εθνικής Ισπανίας.

Ο 19χρονος επιθετικός της Μπαρτσελόνα, αναμένεται να χάσει τους φιλικούς αγώνες εναντίον του Ιράκ (4 Ιουνίου) και του Περού (9 Ιουνίου). Ωστόσο, δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα εναντίον του Πράσινου Ακρωτηρίου, που θα γίνει την Δευτέρα 15 Ιουνίου, όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Λουίς Ντε Λα Φουέντε, μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo»:

«Πρώτα απ’ όλα, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα βρίσκεται σε άριστη φόρμα. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τους αρμόδιους, οι οποίοι μας ενημερώνουν καθημερινά για την πρόοδό του. Γνωρίζουμε ότι θα είναι στην καλύτερη δυνατή του φόρμα και θα τολμούσα να πω, ότι θα είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα, αλλά θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά την εξέλιξή της αποθεραπείας του».

To Top