ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ντε Μποκ: “Χτύπησε” την πόρτα της Εθνικής Βελγίου, αλλά…

Ο Άρης ήρθε σε συμφωνία με την Λιντς για την απόκτηση με την μορφή δανεισμού για την επόμενη σεζόν του Λόρενς Ντε Μποκ, ο οποίος προσπαθεί να… αναγεννήσει την καριέρα του, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Το 2016 κέρδισε το πρωτάθλημα ως παίκτης της Κλαμπ Μπριζ και όλα έδειχναν πως κυλούσαν για τον ίδιο ιδανικά. Ήταν ένα βήμα από την Εθνική ομάδα του Βελγίου, καθώς θεωρούνταν από τα καλύτερα μπακ της χώρας, όμως κάπου εκεί στράβωσαν όλα…

Ο 26χρονος -πλέον- αριστεροπόδαρος μπακ δεν μπόρεσε την επομένη του πρωταθλήματος να προσαρμοστεί στο 3-5-2 του Ιβάν Λέκο, νέου προπονητή τότε της Κλαμπ Μπριζ. Παίζει σε μόλις έξι ματς πρωταθλήματος…

Η επιλογή του ήταν άμεση. Αποφάσισε τον Ιανουάριο του 2018 να υπογράψει με την Λιντς, όπου κι εκεί δυσκολεύτηκε σημαντικά.

Έπαιξε μόλις επτά ματς, χάθηκε κάθε ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα, ενώ ατόνησε και το ενδιαφέρον των συλλόγων από την χώρα του. Η Οστάνδη τον ζήτησε δανεικό, η Λιντς συμφώνησε και κατέγραψε μία γεμάτη σεζόν, που αποτελεί αφετηρία για κάτι καλύτερο μελλοντικά.

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα δεν τον υπολόγιζε ούτε φέτος γι αυτό και τον ενημέρωσε ότι πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει ως δανεικός, καθώς το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι του 2022.

Από το Βέλγιο δεν υπήρξε κανένα αξιόλογο ενδιαφέρον ώστε να τον πείσει να παραμείνει στην πατρίδα του και φέτος ως δανεικός, με τον Άρη να είναι η ιδανική ευκαιρία γι αυτόν να… αναγεννήσει κάπως την καριέρα του και να επιστρέψει και πάλι στο προσκήνιο.

 

To Top