Ντε Μπρόινε για τον τραυματισμό του: “Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό”

Με τίτλο “Triple Trophy Tour”, η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να εκθέσει τα τρόπαια που κατέκτησε την περσινή αγωνιστική περίοδο (2022/2023) ο αγγλικός σύλλογος μέσω διεθνής περιοδείας, με στόχο να φέρει πιο κοντά τους φιλάθλους της από όλων τον κόσμο με την ομάδα.

Η εν λόγω περιοδεία ξεκίνησε στις αρχές Οκτωβρίου στο Άμπου Ντάμπι, τη χώρα των ιδιοκτητών του κλαμπ, ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο (28-29/10) βρέθηκαν στο Μπράιν της Νορβηγίας, το χωριό καταγωγής του Έρλινγκ Χάλαντ, κάνοντας παράλληλα και μια στάση στην πρωτεύουσα της σκανδιναβικής χώρας, Όσλο.

Το απόγευμα της Τετάρτης (01/11) ήταν η Γάνδη που υποδέχθηκε τους “Πολίτες”, την πόλη καταγωγής του Κέβιν Ντε Μπρόινε. Περισσότεροι από 700 θαυμαστές φωτογραφήθηκαν στο Μουσικό Κέντρο De Bijloke με τα τρόπαια της Premier League, του FA Cup και του Champions League, με το παρών να δίνει και ο ίδιος ο αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι.

Όσον αφορά τη σοβαρότητα του τραυματισμού του και την τροπή που αυτός πήρε τον Αύγουστο, όταν και μετά από μόλις 26 λεπτά στον πρώτο αγώνα της σεζόν 2023/2024 αποχώρησε με σχισμένο μηριαίο, δήλωσε: “Δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ, δεν είχα ποτέ τόσο σοβαρό τραυματισμό. Η χειρουργική επέμβαση στον μηριαίο μυ δεν είναι συχνή. Μετά τον αγώνα με την Μπέρνλι κάναμε σαρώσεις, τις στείλαμε σε διαφορετικούς χειρούργους και όλοι είπαν ότι χρειαζόμουν επέμβαση άμεσα”.

To Top