Ντε Χέα: Κι όμως, δεν ακολούθησε τις οδηγίες στα πέναλτι (photo)

Ακόμα κι αν τον είχαν βοηθήσει ο προπονητής και ο γυμναστής τερματοφυλάκων της Γιουνάιτεντ με τις εκτελέσεις των παικτών της Βιγιαρεάλ, ο Ντε Χέα έκανε του κεφαλιού του κι έπεφτε σε άλλες πλευρές!

Όχι μόνο απέτυχε ν’ αποκρούσει οποιδήποτε από τα 11 πέναλτι που εκτέλεσαν οι αντίπαλοί του στον μεγάλο τελικό του Europa League, αλλά δεν ακολούθησε και τις οδηγίες που του είχαν δώσει οι συνεργάτες του Σόλσκιερ!

Ο Νταβίντ Ντε Χέα που τελευταία φορά έπιασε πέναλτι το 2016 στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά το … ραβασάκι που είχε στην πετσέτα του στην εστία για τον τρόπο με τον οποίο εκτελούν πέναλτι οι παίκτες του «κίτρινου υποβρυχίου», έκανε του κεφαλιού του.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ είχε διαβάσει πως ο Μόι Γκόμεθ εκτελεί στο κέντρο, έπεσε αριστερά και ο αντίπαλός του… πράγματι έστειλε τη μπάλα στο κέντρο.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν έκανε αυτό που έπρεπε ούτε στο πέναλτι του Κοκλέν, ενώ, πήρε πρωτοβουλία και στην εκτέλεση του Πάου Τόρες, που όμως λίγο έλειψε να του βγει σε καλό.

Αυτό που δεν του είχαν σημειώσει, ήταν τα πέναλτι που εκτελεί ο Ρούλι, ο οποίος τελικά έδωσε και το τρόπαιο στην Βιγιαρεάλ.

To Top