ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ντιγκινί: Αισθητή η απουσία του απέναντι σε Ολυμπιακό, δίνει αγώνα δρόμου για το επόμενο ματς…

Η απουσία του Νικολά Ντιγκινί στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” ήταν ιδιαίτερα αισθητή, με τον Γάλλο να δίνει τον δικό του αγώνα δρόμου, ώστε να προλάβει το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αν και έχει μπροστά του αρκετά 24ωρα, ο 30χρονος επιθετικός προσπαθεί να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα του, θλάση τους λοξούς κοιλιακούς, προκειμένου για αρχή να είναι στην αποστολή του συγκεκριμένου αγώνα.

Το κατά πόσο θα το καταφέρει θα φανεί τις επόμενες μέρες και κυρίως μέχρι την Παρασκευή. Θα εξεταστεί εκ νέου από το ιατρικό τιμ του Άρη και θα δοκιμάσει μέσα στο Σαββατοκύριακο να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, ώστε να φανεί αν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα ή η επιστροφή του θα πάρει παράταση, για την επόμενη αγωνιστική με τον ΟΦΗ, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, προς τα τέλη του μήνα.

Ο Σάββας Παντελίδης τον περιμένει καθώς τον στερήθηκε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και η απουσία του ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή. Ενδεχομένως με τον Γάλλο στο αρχικό σχήμα, ο Άρης να ήταν περισσότερο αποτελεσματικός, αλλά ακόμα πιο απειλητικός. Είναι δεδομένο πως αν υπολογιζόταν κανονικά, θα ξεκινούσε στην κορυφή της επίθεσης, αντί του Χαμζά Γιουνές που δεν μπόρεσε να προσφέρει. Έτσι ο Άρης θα είχε περισσότερη ταχύτητα μπροστά και φυσικά έναν ποδοσφαιριστή που θέλει και είναι μέσα σε όλες τις φάσεις, καθώς το τελευταίο διάστημα, διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

 

To Top