ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ντιγκινί: “Ανυπομονώ να παίξω στο “Κλεάνθης Βικελίδης”! Θέλω να σκοράρω σε κάθε αγώνα!”

Ο Νικολά Ντιγκινί είναι από τα κεντρικά πρόσωπα του Άρη στο ξεκίνημα της χρονιάς, έχοντας σκοράρει ήδη δύο φορές. Στόχος του είναι να συνεχίσει να το κάνει, να συνεχίσει η ομάδα να κερδίζει, ενώ περιμένει με ανυπομονησία να παίξει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Γάλλος επιθετικός του Άρη τόνισε στο περιθώριο των εγκαινίων του περιπτέρου της ΠΑΕ στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης: “Ήρθαμε εδώ να εκπροσωπήσουμε τον Άρη. Ήρθαν πολλοί φίλαθλοι να μας δουν, βγήκαμε φωτογραφίες, μοιράσαμε αυτόγραφα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος ήρθε και εδώ και μας δείχνει την αγάπη του”.

Για τον κόσμο πρόσθεσε πως “είναι ενθουσιώδεις οι φίλαθλοί μας από το καλό ξεκίνημα που κάναμε, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο”.

Για την επιλογή του να παίξει στον Άρη σχολίασε: “Είμαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή μου να παίξω στον Άρη και δεν το λέω μόνο λόγω του καλού ξεκινήματος που κάναμε. Δεν μετανιώνω καθόλου που επέλεξα τον Άρη. Είμαι σίγουρος για την επιλογή μου και είναι πολύ καλή επιλογή”.

Για τα δύο γκολ που έχει ήδη στον λογαριασμό του είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα δύο φορές, αλλά το θέμα είναι οι νίκες… Θα ήθελα να σκοράρω σε κάθε αγώνα, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζουμε. Το ποδόσφαιρο είναι μια έτσι, μια αλλιώς, δεν μπορείς να σκοράρεις συνέχεια, αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να συνεχίσω να σκοράρω και να κανω χαρούμενο τον κόσμο”.

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό που έρχεται δήλωσε: “Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά νομιζω ότι είναι καλό που θα πάμε στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Είναι καλύτερο και για τον κόσμο και για την ομάδα. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι φέτος, όλα έχουν δυσκολίες. Ανυπομονώ να παίξω στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, δεν είχα παίξει στο φιλικό με τη Λάρισα και θέλω πραγματικά να ζήσω αυτή την εμπειρία”.

To Top