ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ντιγκινί: “Είμαστε σε καλή κατάσταση – Ψάχνω συνεχώς το γκολ, πολύ σημαντικός ο Ιντέγε”

Ο Νικολά Ντιγκινί μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση του Άρη με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη, αλλά και την δική του παρουσία μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αναλυτικά όσα είπε στην Nova o Γάλλος επιθετικός:

“Χρειαζόμασταν αυτές τις δύο νίκες. Ημασταν σε καλή κατάσταση, οπότε περίμενα ότι θα κάναμε δύο νίκες. Περιμένω ότι μπορούμε να κερδίσουμε και τα τέσσερα αυτά ματς”, τόνισε αρχικά και συνέχισε αναφορικά με το τι άλλαξε στην ομάδα:

“Επρεπε να γίνουμε λίγο πιο οργανωμένοι αμυντικά, πιο συμπαγής σαν ομάδα. Ειδικά μετά τον αγώνα με την Λάρισα. Ίσως θέλουμε και λίγο παραπάνω τύχη, γιατί με την Λάρισα δεν την είχαμε. Το δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση”.

Για το ποια είναι η αγαπημένη του θέση: “Είναι μία ερώτηση που μου γίνεται πολύ συχνά. Μου αρέσει να παίζω πίσω από τον φορ. Δεν έχω πρόβλημα, μπορώ να παίξω στα άκρα ή ακόμα και φορ. Όταν δεν παίζω στην ίδια θέση πάντα χάνω λίγο τους αυτοματισμούς μου, αλλά με βοηθάνε οι διάφορες θέσεις να παίζω περισσότερο στην αρχική ενδεκάδα”.

Για τις πολλές τελικές του προσπάθειες στο πρωτάθλημα: “Η ομάδα χρειάζεται από μένα να σκοράρω και προσπαθώ να το κάνω. Ψάχνω το σουτ και τα γκολ. Δεν γίνεται να περιμένουμε μόνο από τον Ιντέγε, ψάχνω το γκολ και στα άκρα όταν παίζω”.

Για την συνεργασία του με τον Ιντέγε: “Η συνεργασία μας δουλεύει πολύ καλά. Προσπαθούμε να του δώσουμε την μπάλα, δεν είναι εύκολο κάποιες φορές. Δουλεύει πολύ για την ομάδα, κρατάει την μπάλα, πιέζει, δίνει λύσεις όχι μόνο επιθετικά, είναι ένας ομαδικός παίκτης. Είμαστε σε καλό δρόμο”.

Για τον αυριανό αγώνα: “Εχω παίξει αρκετά ματς στη Νέα Σμύρνη. Δεν θυμάμαι να κέρδισα κάποιο ματς εύκολα εκεί. Είναι ένα δύσκολο ματς κι ας είναι σε αυτή τη θέση που είναι. Αν δώσουμε τον καλύτερό ματς εαυτό θα πάρουμε την νίκη, δεν θέλουμε ούτε να σκεφτόμαστε την ισοπαλία”.

To Top