Ντιμπάλα: Αποσβολωμένος από την αποθέωση που γνώρισε από 10 χιλιάδες οπαδούς της Ρόμα

Στιγμές λατρείας από 10.000 εκστασιασμένους οπαδούς της Ρόμα που συγκεντρώθηκαν σε κεντρικό σημείο της ιταλικής πρωτεύουσας για να τον αποθεώσουν, γνώρισε ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος δήλωσε ανυπόμονος να παίξει στο “Ολίμπικο”.

Η Ρόμα παρουσίασε επίσημα τον Πάουλο Ντιμπάλα στους εκπροσώπους του Τύπου το απόγευμα της Τρίτης (26/7) όπου ο Joya μίλησε μεταξύ άλλων για το διαζύγιο με την Γιουβέντους, το φλερτ με την Ίντερ και την απόφασή του να πάει στην Ρόμα, ωστόσο τα καλύτερα για τον Joya ήρθαν λίγες ώρες αργότερα.

Συγκεκριμένα στο Παλάτι του Ιταλικού Πολιτισμού (Palazzo della Civiltà Italiana), ένα από τα ιστορικότερα κτίρια της Ρώμης, με τη διοίκηση των τζαλορόσι να επιλέγει το συγκεκριμένο μέρος για να τον “συστήσει” στους οπαδούς της Ρόμα και εκείνους να του μεταδίδουν απλόχερα την αγάπη και τη θέρμη τους, με 10.000 να δίνουν ραντεβού εκεί για να τον αποθεώσουν.

Οι στιγμές που έζησε ο Αργεντινός φορ ήταν μοναδικές και δεν έχασε την ευκαιρία να τις απαθανατίσει βγάζοντας selfie με το κινητό του (θυμίζοντας τον διάσημο πανηγυρισμό του Φραντσέσκο Τότι μετά από γκολ σε ντέρμπι με την Λάτσιο), με τον ίδιο να παίρνει το μικρόφωνο και να λέει μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στον κόσμο:

“Έχω παίξει πάρα πολλές φορές ως αντίπαλός σας, ήταν πάντα πολύ δύσκολο. Είναι προνόμιο να βρίσκομαι μπροστά σας, μου έρχεται η διάθεση να μπω στο Ολίμπικο και να πάω μπροστά από την Curva Sud.

Αυτός ο κόσμος μού δείχνει την αγάπη του, έχω μεγάλη ευθύνη απέναντί του αλλά και συνάμα μία όμορφη ευθύνη. Είμαι στη διάθεση της Ρόμα για να κάνω ευτυχισμένο όλο αυτό τον κόσμο.

Αυτή η πόλη ήταν το πεπρωμένο μου, αντιπροσώπευε πολλά για την παιδική μου ηλικία, ήταν όλα γραμμένα”.

 

To Top