Ντιμπάλα: «Δεν θα πανηγυρίσω γκολ κόντρα στη Γιουβέντους»

O Πάουλο Ντιμπάλα παρουσιάστηκε από τη Ρόμα, μίλησε για τίτλους, ενώ τόνισε πως δεν θα πανηγυρίσει γκολ κόντρα στη Γιουβέντους. 

«Νομίζω είναι νωρίς να πούμε για πρωτάθλημα. Υπάρχει θέληση, η Ρόμα κατέκτησε ένα σημαντικό τρόπαιο, υπάρχουν φιλοδοξίες για το μέλλον. Στόχος μας να νικάμε και να σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Υπάρχουν ομάδες που είναι πιο μπροστά και πρέπει να δουλέψουμε» τόνισε ο Ντιμπάλα στη διάρκεια της παρουσίασής του από τη Ρόμα.

Ο Αργεντινός επιθετικός αναφέρθηκε και στις εγγυήσεις που πήρε από τον Ζοσέ Μουρίνιο «Ναι, πήρα εγγυήσεις. Ρώτησα τι θέλουμε να κατακτήσουμε, αρέσει και στους δύο μας να νικάμε. Η διοίκηση είναι φιλόδοξη, φαίνεται η σοβαρότητα που υπάρχει. Υπάρχει πίστη από όλους».

O Nτιμπάλα απάντησε και για το τι θα συμβεί στην περίπτωση που βρει δίχτυα κόντρα στη Γιουβέντους «Είχαμε μια συμφωνία με τη Γιούβε τον Οκτώβριο αλλά η διοίκηση επέλεξε να περιμένει. Τον Μάρτιο με ενημέρωσαν ότι δεν αποτελούσα μέρος του πρότζεκτ. Αυτή ήταν η επιθυμία τους. Αν πετύχω γκολ κόντρα στη Γιουβέντους; Δεν θα πανηγυρίσω».

To Top