ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντιόπ: “Θα κάνουμε πρωταθλητισμό με τον Άρη” (video)

 O Παπέ Σέικ Ντιόπ βρίσκεται στον δρόμο για την Αυστρία, ετοιμάζεται να ενσωματωθεί με την αποστολή του Άρη και δηλώνει αισιόδοξος για την νέα σεζόν, βάζοντας ψηλά τον πήχη.

Μιλώντας στο ARIS FC TV ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι: “«Ξέρω την ιστορία του Άρη, γνωστός ο κόσμος του»Θα κάνουμε πρωταθλητισμό”!

Αναλυτικά δήλωσε:

«Είμαι γνώστης της ιστορίας του Άρη και ίσως το πιο γνωστό του κομμάτι στην Ευρώπη είναι οι οπαδοί του, και το γήπεδο είναι γνωστό για το με πόσο πάθος υποστηρίζουν οι φίλαθλοι την ομάδα. Ο Άρης και σε εθνικό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχει αρχίσει και μεγαλώνει πάρα πολύ, ιδιαίτερα από τότε που  ανέλαβε τις τύχες της ομάδας, ο Θόδωρος Καρυπίδης. Αυτό ήταν το βασικό κίνητρο που με ώθησε στην απόφασή μου να υπογράψω γιατί θέλω να μεγαλώσω μαζί με την ομάδα, και είναι μια απόφαση ζωής».

Για τα χαρακτηριστικά του ως παίκτη:  «Θα δούνε έναν διαφορετικό ποδοσφαιριστή που θα τα δώσει όλα για να βοηθήσει την ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Ένα ποδοσφαιριστή με μεγάλη όρεξη, να νιώσει την αγάπη του κόσμου παίζοντας καλή μπάλα και κάποιον που θα αγωνίζεται σε κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός και θα τα δίνει όλα για την ομάδα, τον πρόεδρο και τους φιλάθλους».

Για το γήπεδο του Άρη: «Μου άρεσε πολύ, έχω πολλή όρεξη να ξεκινήσω να παίζω και από αυτά που είδα από τα βίντεο με τους οπαδούς στα παιχνίδια».

Για τους στόχους που έχει θέσει ήδη για τον Άρη: «Το πρώτο είναι να προκριθούμε στους ευρωπαϊκούς αγώνες που έρχονται και για αυτή τη χρονιά, να κάνουμε πρωταθλητισμό. Να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο εγχώριο πρωτάθλημα, το θέλουμε όλοι».

Για τις προσδοκίες του: «Ο Άρης χρόνο με το χρόνο ανεβαίνει, μεγαλώνει  και θέλουμε να προσπαθήσουμε και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του on camera:

To Top