ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ντιό: «Μεγάλη ομάδα η Ελλάδα, να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο»

Ο Αντουάν Ντιό θεωρεί πως η Ελλάδα είναι ιδανικός αντίπαλος για τη Γαλλία προκειμένου να τεστάρει τις δυνάμεις της και να αντιδράσει μετά την ήττα από τη Φινλανδία. 

Μπορεί ο ίδιος να μην αγωνίστηκε στην πρεμιέρα λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο (αλλά ίσως σήμερα αγωνιστεί, αφού χθες προπονήθηκε), ωστόσο ο Αντουάν Ντιό έζησε από… μέσα την ήττα της Γαλλίας από τη Φινλανδία και ελπίζει σε αντίδραση σήμερα απέναντι στην Ελλάδα.

«Είναι καλό που θα παίξουμε με μια μεγάλη ομάδα, έτσι ώστε να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Κάναμε μια ήττα που δεν θέλαμε και τώρα πρέπει να αντιδράσουμε. Δεν καταστραφήκαμε επειδή χάσαμε ένα παιχνίδι, όπως και δεν θα είχαμε προκριθεί με μία νίκη. Φυσικά είναι πάντα καλύτερο να αρχίζεις νικηφόρα, αλλά δυστυχώς αυτό δεν συνέβη», τόνισε ο πρωταθλητής Ισπανίας με τη Βαλένθια.

Όσο για το βασικό πρόβλημα των «τρικολόρ», ο Γάλλος γκαρντ είπε: «Έχουμε πολύ ταλέντο στην επίθεση, αλλά θα πρέπει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη συνέπεια στην άμυνα. Για κάποια διαστήματα 5-6 λεπτών μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί στο κομμάτι αυτό, αλλά χρειάζεται να το κάνουμε σε όλο το ματς. Ξέρουμε πως η άμυνα θα μας οδηγήσει σε νίκες. Μόνο έτσι μπορούμε να πάρουμε μετάλλιο. Θεωρώ πως έχουμε την ποιότητα να φτάσουμε μέχρι και την πρώτη θέση, καθώς το Ευρωμπάσκετ είναι ανοιχτό. Μένει να το δείξουμε στο γήπεδο».

To Top