Ντι Κάνιο για Μουρίνιο: “Είναι τελειωμένος, χειρότερος όλων και παίζει αντι-ποδόσφαιρο”

Με βαριές εκφράσεις αναφέρθηκε ο Πάολο Ντι Κάνιο για την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο (θα υπογράψει το καλοκαίρι) στη Ρόμα.

Ο βετεράνος επιθετικός υποστήριξε πως είναι ένας τελειωμένος προπονητής που παίζει αντι-ποδόσφαιρο και τον χαρακτήρισε χειρότερο όλων.

«Πήρατε τον χειρότερο όλων. Καταλαβαίνω ότι χρειαζόσασταν ένα μεγάλο όνομα αυτή τη στιγμή, αλλά είναι σαν να υπογράφεις έναν ποδοσφαιριστή που είναι τελειωμένος. Ο Μουρίνιο ήθελε μια δουλειά με λεφτά, έχει απολυθεί τρεις φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τον έδιωξαν από όπου πήγε λόγω του χαρακτήρα του. Η Τότεναμ του έδωσε την ευκαιρία για να φέρει αποτελέσματα και να την πάει σε άλλο επίπεδο με όλα τα χρήματα που ξόδεψαν. Είναι ο χειρότερος των χειρότερων, έχει τελειώσει από κάθε άποψη.

Δεν παίζει καν ποδόσφαιρο, αλλά αντι-ποδόσφαιρο. Μπορεί να διασκεδάσουμε σε μερικές συνεντεύξεις Τύπου, αλλά οι συζητήσεις είναι για το θέατρο. Εάν θέλεις κάποιον να σου φτιάξει μια ομάδα από την αρχή, είναι ο χειρότερους που μπορείς να πάρεις. Τα λέω όλα αυτά γιατί ήταν η αγαπημένος μου μέχρι επτά χρόνια πριν, ακόμη περισσότερο και από τον Πεπ Γκουαρδιόλα», ανέφερε ο Ντι Κάνιο στο “Sky Sports”.

To Top