Ντι Κάνιο για Ντιμπάλα: “Παιδάκι, δεν μπορεί να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού”

Τον χαρακτήρισε παιδάκι και ανάξιο να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο λόγος για τον Πάολο Ντι Κάνιο που επιτέθηκε στον Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος αποχώρησε από τη Γιουβέντους κι ακόμα δεν έχει βρει ομάδα.

«Ο Ντιμπάλα; Ως ουδέτερος, ως ποδοσφαιρόφιλος, δεν έχω κανένα πρόβλημα να του δώσει η Γιουβέντους 5ετές συμβόλαιο με 20 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο, απολαμβάνω τις ντρίμπλες του, την τεχνική του. Αν ήμουν στη διοίκηση του κλαμπ, όμως, θα έπρεπε να σκεφτώ τα πάντα. Δεν μπορώ να έχω ένα 10άρι που με μαθηματική ακρίβεια λείπει από 15 παιχνίδια κάθε σεζόν τα τελευταία 3-4 χρόνια και παράλληλα είναι τόσο εύθραυστος συναισθηματικά, σαν ένα μωρό που κλαίει», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Λυπάμαι πραγματικά για το γεγονός ότι είναι χωρίς ομάδα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να σε κάνει να τρίβεις τα μάτια σου με κάποια ενέργειά του. Είναι προφανώς, όμως, ότι έχει χαθεί εντελώς. Οτι δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που βλέπαμε πριν 4-5 χρόνια. Αν πρέπει να του δώσω λεφτά, το περιβραχιόνιο του αρχηγού και τον ρόλο του ηγέτη, απαντώ αρνητικά. Οχι. Ο Ντιμπάλα δεν έχει αυτό το ανάστημα. Είναι ένα παιδάκι. Και μάλιστα ένα καλό, πολύ καλό παιδάκι, ενώ για να είσαι ηγέτης σε μεγάλη ομάδα πρέπει να είσαι και λίγο… κακός».

To Top