Ντι Μαρία: «Το τελευταίο μου παιχνίδι στην Αργεντινή»

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 του Κατάρ αναμένεται να είναι η τελευταία διοργάνωση, στην οποία θα φορέσει τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής ο Άνχελ Ντι Μαρία.

Αυτό… άφησε να εννοηθεί ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της «αλμπισελέστε» στη νίκη με 3-0 επί της Βενεζουέλας στα προκριματικά της Νότιας Αμερικής τα ξημερώματα με ανάρτησή του στο Instagram.

«Το τελευταίο μου παιχνίδι στην Αργεντινή» έγραψε ο 34χρονος μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν μετά το θετικό αποτέλεσμα στο «Μπομπονέρα». Και όπως τόνισε… αυτή ήταν σίγουρα η τελευταία παράσταση εντός έδρας με το εθνόσημο στο στήθος.

Συγκεκριμένα, ο Άνχελ Ντι Μαρία έγραψε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τεράστια αγάπη που εισέπραξα. Πάντα ονειρευόμουν όλα όσα έζησα και αυτήν την υπέροχη νύχτα. Μάλλον ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με αυτή τη φανέλα στην Αργεντινή. Και το να λέω πως ήταν μια φανταστική νύχτα είναι ίσως λίγο. Σας ευχαριστώ χίλιες φορές. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για το καταπληκτικό ματς που έκανε. Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε και να ονειρευόμαστε μαζί. Πάμε Αργεντινή!».

Ο Ντι Μαρία, που είχε γκολ και ασίστ στο 3-0 επί της Βενεζουέλας, μετρά 121 εμφανίσεις και 24 τέρματα με την Αργεντινή, ενώ ήταν και ο σκόρερ στον τελικό του Κόπα Αμέρικα απέναντι στη Βραζιλία το περασμένο καλοκαίρι.

To Top