Ντοκιμαντέρ για τον Μίχαελ Σουμάχερ στο Netflix – Πρεμιέρα στις 15/9

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μίχαελ Σουμάχερ θα βγει στο Netflix στις 15 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για μια παραγωγή που έγινε με την άδεια της οικογένειας του θρύλου της Formula 1, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρχουν πληροφορίες για την κατάστασή του μετά το ατύχημα που έπαθε κάνοντας σκι τον Δεκέμβριο του 2013.

Έκτοτε ο Γερμανός πιλότος είναι απομονωμένος με την οικογένειά του αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας και η πληροφόρηση που υπάρχει προς τα ΜΜΕ για την κατάστασή του είναι πενιχρή.

Η προβολή του ντοκιμαντέρ θα συμπέσει με τα 30 χρόνια από το ντεμπούτο του στη Formula 1 και σε αυτό θα περιλαμβάνονται αφηγήσεις και συνεντεύξεις από τους μεγάλους αντιπάλους του Σουμάχερ, αλλά κι από τα παιδιά του, τον Μικ (που κάνει τα πρώτα του βήματα στη Formula 1) και την Τζίνα.

Σύμφωνα, με τη μάνατζερ της οικογένειας, Ζαμπίνε Κεμ, το ντοκιμαντέρ θα παρουσιάσει πτυχές της ζωής του μεγάλου Γερμανού οδηγού, που ήταν αθέατες μέχρι πρότινος στο ευρύ κοινό. «Είναι ένα δώρο της οικογένειας προς τον αγαπημένο τους σύζυγο και πατέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το ντοκιμαντέρ είναι παραγωγής της γερμανικής εταιρείας B|14 FILM GmbH και έχει σκηνοθετηθεί από τους Χανς-Μπρούνο Κάμερτονς, Βανέσα Νόκερ και Μίχαελ Βεχ. Πρόκειται για την ίδια ομάδα που είχε γυρίσει και το ντοκιμαντέρ του 2017 για τον (επίσης Γερμανό) θρύλο του τένις, Μπόρις Μπέκερ.

To Top