Ντομίνγκεζ ο Πανιώνιος, Έκλεισε Πετσόνι ο Απόλλων Σμύρνης

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Λουίζ Γκουστάβο Ντομίνγκες, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Μποταφόγκο στο παρελθόν.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Λουίς Γκουστάβο Ντομίνγκες. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Έχει ύψος 1,90 και έχει γεννηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου 1988. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε ομάδες της πατρίδας του, όπως η Μποταφόνγκο, Ζοϊνβίλι, Πεναπολένσε, Νοβοριζοντίνο, Παϊσαντού, Ζουβεντούδε και Σάο Γκαετάνο”.

Σε συμφωνία με τον Κέβιν Πετσόνι ενόψει της ερχόμενης σεζόν ήρθε ο Απόλλων Σμύρνης. 

Πρόκειται για τον Κέβιν Πετσόνι, ο οποίος είναι 29 ετών, ύψους 1.93, αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και διακρίνεται για την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι, ενώ μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως αμυντικός μέσος.

Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί εισήγηση του νέου τεχνικού Βαλεριέν Ισμαέλ, ο οποίος τον γνωρίζει από την κοινή τους παρουσία στο πρωτάθλημα της Bundesliga.

Το βιογραφικό του είναι αρκετά πλούσιο, καθώς έχει καταγράψει 80 συμμετοχές στην Α’ κατηγορία της Γερμανίας, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Κολωνίας από 2007-2014.

Μάλιστα, έχει χριστεί διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της εθνική Γερμανίας. Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στην Γ’ κατηγορία και στη Βέχεν με την οποία κατέγραψε 10 συμμετοχές.

To Top