Χωρίς κατηγορία

Ντομπρασίνοβιτς: “Έδειξαν χαρακτήρα, εμείς την άνοδο”

Ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς μοίρασε συγχαρητήρια στη συνέντευξη τύπου και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας: “Οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα, ο Άρης θα πάρει την άνοδο”!

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε αρχικά στην συνέντευξη τύπου:

“Πρώτα απ΄όλα να συγχαρώ τους παίκτες και τους φιλάθλους. Έδειξαν όλη την ποιότητα τους σήμερα. Το αξίζαμε αυτό το τρίποντο. Δενπρέπει να σταματήσουμε σε αυτό γιατί έχουμε ακόμα 5 παιχνίδια. Πρέπει να συνεχίζουμε μέχρι τέλος. Είμαι αισιόδοξος ότι ο Άρης θα πάρει την άνοδο. Έδειξαν χαρακτήρα σήμερα”.

Για το αν θεωρεί ότι ο Άρης βρίσκεται δίκαια στη δεύτερη θέση: “Είναι δική μου άποψη. Αν δούμε τι παίκτες έχουμε και τι έχει ο Πανσερραϊκός θα δούμε ότι έχουμε καλύτερη ομάδα. Δεν το δείξαμε μέχρι σήμερα γι αυτό και ο Πανσερραϊκός είναι μία θέση πάνω”.

Τα στοιχεία που έδωσαν σήμερα τη νίκη στον Άρη: “Αυτό που είπαμε με τους παίκτες. Κάποιοι που δεν είχαν καλή εικόνα στα προηγούμενα παιχνίδια σήμερα έδειξαν άλλο πρόσωπο. Αξίζουν να παίζουν στον Άρη. Μεγάλη αποφασιστικότητα. Το ήθελαν πολύ και το έδειξαν”.

Για τον κόσμο και αν θα λειτουργούσε η παρουσία του πιεστικά: ” Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν έδειξαν την πίεση που περίμενα. Το αντίθετο άλλωστε και είμαι πολύ ευχαριστημένος”.

Για το αν η σημερινή νίκη θα αποφορτίσει ψυχολογικά την ομάδα: “Ελπίζω αυτό το ματς να τα αλλάξει όλα. Είμαστε κάτω από πίεση αλλά αυτό που επαναλαμβάνω είναι πως αν θες να παίζεις στον Άρη πρέπει να νιώθεις πίεση”.

To Top