Ντομπρασίνοβιτς: “Αδικείς τον εαυτό σου” – Ν΄Λουντούλου: “Κατάλαβα το λάθος μου”

Το βασικότερο όλων είναι ότι αυτή τη φορά ο Γκαέλ Ν΄Λουντούλου έδειξε μετανιωμένος για την ανάρμοστη συμπεριφορά που είχες προς τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, όταν δεν του έδωσε το χέρι την στιγμή που πέρασες εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η κλήση του σε απολογία από την διοίκηση αλλά και τα όσα είπε στα αποδυτήρια ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς φαίνεται πως ήταν ένα μικρό “ηλεκτροσόκ” για τον Γάλλο που διαβεβαίωσε συμπαίκτες και προπονητή ότι δεν θα δημιουργήσει ξανά πρόβλημα.

“Δεν θα ανεχτώ ξανά τέτοια συμπεριφορά. Αδικείς τον εαυτό σου με αυτά που κάνεις. Μόνο ερασιτέχνες τα κάνουν αυτά.Θα κάνεις κακό στην καριέρα σου αν συνεχίσεις έτσι“, είπε μεταξύ άλλων ο Μαυροβούνιος τεχνικός για να πα΄ρει εν συνεχεία τον λόγο ο Ν΄Λουντούλου:

Zητάω συγγνώμη απ΄όλους. Δεν ήταν επαγγελματική η συμπεριφορά μου το τελευταίο διάστημα.Έχω καταλάβει το λάθος μου”.

Όσον αφορά τα αποδυτήρια της ομάδας το ζήτημα φαίνεται έχει λήξει, καθώς άπαντες πείστηκαν από τα λόγια του Γάλλου.

Αυτό που απομένει είναι η θέση της διοίκησης που βάση του εσωτερικού κανονισμού της ομάδας, αφού πρώτα ακούσει την απολογία του παίκτη θα κληθεί και να αποφασίσει το αν θα υπάρξει τιμωρία του ή η μεταμέλεια που έδειξε προς τους συμπαίκτες του και τον προπονητή της ομάδας είναι αρκετή.

To Top