“Ντοπάρισμα η ισοπαλία, δεν θα κινδυνέψει ο Άρης”

O Νίκος Πασιαλής, ο οποίος μαζί με τον Δημήτρη Μπουγιουκλή ανέλαβαν την ομάδα στην μετά-Κατσαβάκη εποχή, μίλησε για όσα έγιναν και… δεν έγιναν στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ μια μέρα μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του του Πασιαλή στον Sentra 103,3:

Για την κατάσταση του Άρη: «Δεν είναι σε καλή βαθμολογική θέση και ούτε σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Το χθεσινό ήταν ένα ντοπάρισμα και ελπίζουμε ένα καινούριο ξεκίνημα. Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά ακόμα για να ξεφύγουμε, να ανασάνουμε και να έχουμε αέρα».

Για όσα άλλαξαν ως προπονητές: «Περισσότερο προσπαθήσαμε να τονώσουμε το ηθικό των παικτών, να πάρουν τα πάνω τους. Υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά λόγω προβλημάτων και του κακού ξεκινήματος δεν έβγαλαν αυτό που μπορούν. Δουλέψαμε και στα τρεξίματα και τη φυσική κατάσταση. Δεν χρειάζονται πολλά για να σταθεί μια ομάδα σε αυτό το ελληνικό πρωτάθλημα που είναι χαμηλής δυναμικότητας. Και σίγουρα δεν αξίζει ο Άρης να βρίσκεται στη θέση που είναι τώρα».

Για το γεγονός πως δουλεύουν με νέα παιδιά: «Αυτό είναι το ρόστερ και ελπίζουμε μόνο σε μία μεταγραφή τον Γενάρη. Επικεντρωνόμαστε λοιπόν στα νεαρά παιδιά που έχουμε συν τους λίγους μεγάλους ξένους, για μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα και χρονιά με τη χρονιά να διεκδικούμε κάτι περισσότερο. Υπάρχουν ταλέντα στον Άρη -εγώ τους έχω χρόνια- που μπορούν να σταθούν στο πρωτάθλημα, αλλά θέλουν χρόνο, στήριξη και φυσικά να μην σταματήσουν να δουλεύουν. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν έχουν παίξει ακόμα. Θα τους δείτε σιγά σιγά στην πορεία».

Για την εξέλιξη του χθεσινού αγώνα: «Μπορούσαμε να το πάρουμε αλλά και να το χάσουμε. Οι ποδοσφαιριστές μας έφτασαν στα όριά τους. Έτρεξαν πολύ. Και μας χαροποίησε περισσότερο η εμφάνιση από το αποτέλεσμα. Ήταν η καλύτερη ως τώρα και ελπίζουμε να είναι η αρχή για να έχουμε συνέχεια».

Για το πώς ετοίμασαν τον Άρη: «Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς και γρήγορους παίκτες και τους μπλοκάραμε καλά, γιατί είχαν πει πως αν τους δώσουμε χώρο θα είναι επικίνδυνο. Το σημαντικότερο είναι πως το πίστεψαν οι παίκτες και κατέβηκαν να πάρουν αποτέλεσμα. Αυτό περάσαμε στα αποδυτήρια. Να μην εμφανιστούμε μοιρολατρικά για να περιμένουμε το μοιραίο».

Για το πώς είδε τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός πίσω δεν είναι καλός, ενώ από τη μέση και μπροστά έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Βέβαια, αυτό είναι το πρόβλημ.α του. Έχει παίκτες, αλλά δεν λειτουργεί ως ομάδα. Κι ας μην ξεχνάμε πως ένας παίκτης του Παναθηναϊκού, από αυτούς τους καλούς, είναι όλο το μπάτζετ του Άρη».

Για τον Αγκάνθο και την προσφορά του: «Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και πανέξυπνος. Είναι ό,τι πιο όμορφο έχουμε στον Άρη. Τον προσέχουμε μην μας πάθει τίποτα (γέλια). Βοηθάει τα καινούρια παιδιά, είναι φιλότιμος, με καλαμπούρι και πάνω από όλα επαγγελματίας».

Για το αν θα κινδυνέψει ο Άρης: «Είναι από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος και δεν πιστεύω πως ο Άρης θα κινδυνέψει. Χρειάζονται αποτελέσματα και κάποιοι βαθμοί για να παίξουμε πιο άνετα. Τώρα έχουμε μια πίεση πάνω από το κεφάλι μας, αλλά είναι θέμα χρόνου να βρει πατήματα η ομάδα».

To Top