ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ντουάρτε: Έπαιξε… 88 λεπτά σε τρία χρόνια, κόστισε 800.000 ευρώ!

Οι άνθρωποι του Άρη καλούνται να λύσουν τον “γόρδιο δεσμό” του Λερίν Ντουάρτε!  Βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις που θυμίζουν… σκληρό πόκερ με τον Ολλανδό, με στόχο να βρεθεί συναινετική λύση. Αποστολή σίγουρα δύσκολη, αλλά υπάρχει αισιοδοξία για έναν παίκτη που έπαιξε μόλις 88 λεπτά σε τρία χρόνια, κοστίζοντας ούτε λίγο, ούτε πολύ πάνω από 800.000 ευρώ, ποσό που είναι πιο κάτω από το αρχικό του 1.000.000 ευρώ, μια και πέρσι έκανε κάποιες… υποχωρήσεις.

Όπως αναφέρουν κορυφαία στελέχη της ΠΑΕ, ο Άρης πάντα λειτουργεί με σεβασμό στα προβλήματα που είχε ο Ντουάρτε και τους τραυματισμούς του, που τον εμπόδισαν σχεδόν τρία χρόνια να βοηθήσει την ομάδα. Ο στόχος είναι ένας: να βρεθεί μια φιλική λύση μαζί του και αυτήν την στιγμή υπάρχει αισιοδοξία ότι με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα βρεθεί.

Αυτή είναι η στάση του Άρη. Από την άλλη, ο Ντουάρτε μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο, ενός τριετούς συμβολαίου, όπου δεν το τίμησε με κανέναν τρόπο.

Την πρώτη σεζόν (2019-20) αγωνίστηκε σε τρία επίσημα παιχνίδια με την Λάρισα (20′) και τον Παναιτωλικό (23′) για την κανονική διάρκεια και στο… μοιραίο ματς με τον Παναθηναϊκό (45′) για τα πλέι οφ, όταν και υπέστη ρήξη χιαστών. Συνολικά 88′. Έκτοτε ουδέν!

Πέρσι (2020-21) βρέθηκε απλά δυο φορές στον πάγκο στα τελευταία ματς των πλέι οφ με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, χωρίς να αγωνιστεί, ενώ φέτος ήταν στην αποστολή σε άλλα δυο ματς με Λαμία και ΑΕΚ, χωρίς επίσης να παίξει ένα λεπτό!

 

To Top