ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ντουάρτε: Οι 387 μέρες “τρέλας”! Από την πυρά στην συμπάθεια και το κόστος 1.000.000 ευρώ…

Παιχνίδια της μοίρας που μόνο το ποδόσφαιρο ή αν θέλετε ο αθλητισμός μπορεί να καταγράψει.

Ο Λερίν Ντουάρτε ήρθε πέρσι στον Άρη στις 11 Ιουνίου 2019. Ανακοινώθηκε ως ένας από τους πιο ελπιδοφόρους ξένους παίκτες που θα φορούσαν την φανέλα του Άρη και ακρινώς 387 μέρες μετά, την 1η Ιουλίου 2020, όλα απέδειξαν ότι βίωσε 387 μέρες τρέλας!

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Lerin Duarte. Ο 28χρονος διεθνής Ολλανδός μέσος, που γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου 1990 στο Rotterdam, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα μας» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κίτρινοι» εκείνη την μέρα της 11ης Ιουνίου.

Ο παίκτης, που έχει ρίζες από το Πράσινο Ακρωτήρι, πέρασε την Δευτέρα (10/06) με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε και το ίδιο βράδυ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ο Ντουάρτε ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σπάρτα Ρότερνταμ και το 2011 μεταπήδησε στην Χεράκλες. Το 2013 τον απέκτησε ο Άγιαξ αντί 3 εκ. ευρώ και τον παραχώρησε κατά σειρά δανεικό σε Χέρενφεϊν και Μπρέντα.

Το 2016 επέστρεψε στη Χεράκλες. Με την ομάδα του Άλμελο πέτυχε έξι γκολ σε 30 συμμετοχές στην Eredivisie και αγωνίστηκε μία φορά στο ολλανδικό κύπελλο της σεζόν που πέρασε.

Αυτά έγραφαν τότε τα μέσα ενημέρωσης… Ο Ντουάρτε για λόγους που ξέρουν οι προπονητές του (Παντελίδης, Ένινγκ) έπαιξε ελάχιστα, βρέθηκε στην έξοδο, δέχθηκε πυρά, μέχρι που έφτασε να ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τραυματίστηκε μετά από ένα εντυπωσιακό σλάλομ, θα μπει στο χειρουργείο και θα μείνει από έξι ως οκτώ μήνες νοκ άουτ.

Παιχνίδια της μοίρας… Από την απαξίωση και τις βολές και τα πυρά στην απόλυτη συμπάθεια (σχεδόν) όλων για έναν παίκτη για τον οποίο ο Άρης θα κληθεί σε διάρκεια τριών χρόνων να πληρώσει 1.000.000 ευρώ!

To Top