ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντουκουρέ: “Ήθελα να σκοράρω, είμαστε ομάδα, όλα στα χέρια μας!”

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη έκανε ο Σεΐχ Ντουκουρέ. Ο 29χρονος Ιβοριανός μίλησε για την πρώτη του συμμετοχή με την κιτρινόμαυρη φανέλα στο ματς της Τρίπολης, αναφέρθηκε στη χαμένη ευκαιρία που είχε στο 88ο λεπτό, αλλά και στην έλευση του Χερμάν Μπούργος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Στο πρώτο του σχόλιο, ανέφερε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη νίκη. Σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος, είναι σημαντικό να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια που έχουμε, οπότε ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Δύσκολη… Κερδίσαμε ως ομάδα και ήμασταν συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος”.

Για το ντεμπούτο του: “Είμαι πολύ χαρούμενος. Όλο το γκρουπ με καλωσόρισε πολύ ζεστά. Υπάρχουν πολύ καλά άτομα εδώ. Ήρθα και θέλω και κάνω καλά πράγματα. Η ομάδα είναι καλή και όλα είναι πιθανά. Κρατάμε τα πάντα στα χέρια μας”.

Για τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε στο 88′: “Πιστεύω ήταν καλή η ενέργεια αλλά ήμουν λίγο κουρασμένος. Έχει περάσει καιρός από τότε που έπαιξα. Ήρθα πριν έναν μήνα και δεν είχα την ευκαιρία να παίξω λόγω ενός προβλήματος. Τώρα είμαι καλά. Ήθελα να σκοράρω αλλά το ελπίζω για τα επόμενα παιχνίδια”.

Για την έλευσή του στην εποχή Μάντζιου και τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Χερμάν Μπούργος: “Όλη η ομάδα έχει καλή άποψη. Είναι κάποιος με εμπειρία. Ήταν σε μία άλλη μεγάλη ομάδα. Θέλουμε να μάθουμε από αυτόν. Μας μαθαίνει πράγματα. Η ομάδα είναι χαρούμενη, έχουμε καλή ψυχολογία και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτήν.”

To Top