ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντουκουρέ: «Απίστευτη η ποιότητα των παικτών στον Άρη» (video)

O Σεκ Ντουκουρέ μίλησε για την μέχρι τώρα παρουσία του στον Άρη, την ποιότητα της ομάδας, αλλά και την παράμετρο των φιλάθλων.

Ο Γάλλος μέσος παράλληλα δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να αντικρίσει γεμάτο το Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ παράλληλα έστειλε τη δική του υπόσχεση στον κόσμο της ομάδας. «Απίστευτη η ποιότητα των παικτών στον Άρη» όπως είπε χαρακτηριστικά…

«Ήταν πολύ σημαντικό ότι μπορέσαμε να δουλέψουμε περισσότερο με τον προπονητή μας, σε αυτό το διάστημα της διακοπής που δεν είχαμε παιχνίδια. Ειδικότερα, η τελευταία εβδομάδα ήταν ωφέλιμη για εμάς. Γνωριστήκαμε καλύτερα με τον προπονητή μας. Έχει την δική του τακτική και φιλοσοφία. Δουλέψαμε πάρα πολύ στην τακτική και ελπίζω ότι αυτά θα τα δείξουμε την Κυριακή, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα δύσκολο παιχνίδι», σημείωσε αρχικά ο Γάλλος μέσος.

Για το τι του έχει κάνει περισσότερο εντύπωση από την στιγμή που βρέθηκε στην ομάδα: «Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση από την πρώτη στιγμή που ήρθα, είναι ότι διέκρινα πως έχουμε ένα ρόστερ γεμάτο ποιότητα, με πολύ καλούς παίκτες. Αυτό φαίνεται και στα παιχνίδια. Σε άλλα κερδίζεις, σε άλλα δεν τα καταφέρεις αλλά οι παίκτες δίνουν πάντα τον καλύτερο τους εαυτό. Το δεύτερο που μου έκανε εντύπωση, είναι η όμορφη ατμόσφαιρα στην κερκίδα του “Κλ. Βικελίδης” από τον κόσμο της ομάδας».

Για το τι μπορούν να περιμένουν οι φίλοι του Άρη από τον ίδιο: «Όπως είπα από την πρώτη μέρα, στο ποδόσφαιρο δεν είναι εύκολο να δίνεις υποσχέσεις. Μπορώ να υποσχεθώ μόνο ότι θα δουλεύω για να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να πετύχω τους στόχους μου αλλά κυρίως αυτούς της ομάδας. Στάθηκα λίγο άτυχος στην αρχή, γιατί είχα έναν τραυματισμό που με άφησε πίσω. Δεν ήταν εύκολο να μπω στο ροτέισον, καθώς η ομάδα έτρεχε ένα σερί καλών εμφανίσεων και νικών. Περιμένω την ευκαιρία μου από τον προπονητή μου, ώστε να μπω και να βοηθήσω».

Για την άρση των μέτρων στο γήπεδο, που οδηγεί σε μέγιστη πληρότητα 100%: «Είναι τέλειο που θα έχουμε 100% πληρότητα στα γήπεδα. Ασφαλώς και περιμένω τον κόσμο. Οι φίλαθλοι του Άρη είναι ο πνεύμονας της ομάδας. Μας δίνουν κίνητρο. Έχω ακούσει τόσα πολλά για τους φίλους του Άρη. Μου έχουν πει για την ατμόσφαιρα ενός γεμάτου γηπέδου και ανυπομονώ να το ζήσω».
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΚΟΥΡΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

To Top