ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ντουκουρέ: “Με αυτοπεποίθηση και απέναντι στον Ολυμπιακό” (video)

Ο Σεΐκ Ντουκουρέ μίλησε για τη σημαντική νίκη του Άρη επί του Βόλου, την απίθανη εμφάνιση του Μανού Γκαρθία, αλλά και το πολυαναμενόμενο δεύτερο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σεΐκ Ντουκουρέ στα κανάλια Novasports:

Για το ματς με τον Βόλο: “Πετύχαμε μια σημαντική νίκη, γιατί στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Μπήκαμε στο δεύτερο μέρος με περισσότερη έμπνευση και αφοσίωση και ήταν καταπληκτική βραδιά για τον Μανού Γκαρθία. Μας βοήθησε πολύ με την απόδοση του. Όλη η ομάδα τον συνεχάρη, όπως και ο προπονητής, γιατί είναι πολύ σημαντικό για τον ίδιο και είναι σημαντικό αυτός ο παίκτης να αποδίδει”.

Για την ψυχολογία που αποκτούν οι παίκτες του Άρη: “Ο καλύτερος τρόπος είναι αυτή η νίκη για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θα αρχίσουμε με αυτοπεποίθηση και ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι, γιατί πρέπει να σκοράρουμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Αυτό το 3-0 απέναντι στον Βόλο είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσουμε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε για το παιχνίδι”.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: “Είχαμε δύο δύσκολα εκτός έδρας απέναντι στον Ολυμπιακό. Ένα για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο. Τώρα παίζουμε το “δεύτερο ημίχρονο” του Κυπέλλου και έρχεται το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Άρα αυτή η ευρεία νίκη και το γεγονός ότι σκοράραμε, μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Πρέπει να επιτεθούμε, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Πρέπει από το πρώτο λεπτό να είμαστε επιθετικοί, να κερδίζουμε όλες τις μάχες. Να ελέγξουμε το παιχνίδι, αλλά και τα συναισθήματα μας και να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι“. 

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

To Top