Ντουμπλάρει τις νίκες της η Τσέλσι, παιχνίδι με τα γκολ σε Παρίσι και Ζάγκρεμπ

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει, με την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Τα ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης φυσικά ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα, έχουμε επιλέξει τα τρία σημεία που αξίζουν την προσοχή μας.

Παράλληλα, πλησιάζει και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τα πιο έγκυρα μουντιαλ προγνωστικα

  1. Μίλαν – Τσέλσι (22:00)

Συνεχίζουμε με το κυρίως… πιάτο της ημέρας. Η Μίλαν ηττήθηκε με κάτω τα «χέρια» στο Λονδίνο από την Τσέλσι, όμως ακολούθησε η νίκη στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους και ανέβηκε η ψυχολογία της. Βέβαια, απόψε θα έχει ξανά αρκετές και σημαντικές απουσίες. Αρχίζει και στρώνει η Τσέλσι, προέρχεται από 3 σερί νίκες σε Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονς Λιγκ. Με νίκη θα κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. ➥ Οι απουσίες της ιταλικής ομάδας αναμένεται να παίξουν ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Ποντάρισμα στο διπλό σε απόδοση 2.48.

  1. Ντινάμο Ζ. – Σάλτσμπουργκ (22:00)

Για τον ίδιο όμιλο, τον 5ο, η Ντινάμο ψάχνει τη νίκη που θα την κρατήσει ζωντανή. Ηττήθηκε 1-0 στην Αυστρία από τη Σάλτσμπουργκ πριν από μία εβδομάδα, με τους Κροάτες να σκοράρουν στις καθυστερήσεις, αλλά το γκολ να ακυρώνεται λόγο οφσάιντ.  ➥ Δυναμώνει αισθητά στο «Μάξιμιρ» η Ντινάμο, όμως η Σάλτσμπουργκ έχει καλή παράδοση εκεί (2-1-0), ενώ έχει με… ευκολία το γκολ . Ποντάρισμα στο Over 2,5 σε απόδοση 2.02.

  1. Παρί ΣΖ – Μπενφίκα (22:00)

Ολοκληρώνουμε με τον 8ο όμιλο. Η Παρί υποχρεώθηκε από την Μπενφίκα σε ισοπαλία 1-1 στο μεταξύ τους ματς πριν από μία εβδομάδα. Πρωταγωνιστής για τους Πορτογάλους, ο Έλληνας γκολκίπερ Βλαχοδήμος, ο οποίος κατέβασε… ρολά. Χωρίς τον Μέσι απόψε οι γηπεδούχοι, λείπει ο σημαντικός Νέρες από τους φιλοξενούμενους. ➥ Περιμένουμε ανάλογο παιχνίδι με το πρώτο. Η Παρί θα πιέζει, όμως η Μπενφίκα θα βρει χώρους και είναι πολύ επικίνδυνη. Ποντάρισμα στο combo G/G & Over 2,5 σε απόδοση 1.98.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

To Top