Ντουρμισάι: «Ο ΟΦΗ θα είναι έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος»

Στη βάση του επέστρεψε σήμερα (30/7) ο ΟΦΗ, καθώς ολοκλήρωσε στην Ολλανδία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο Φιορίν Ντουρμισάι μίλησε μετά την άφιξη της αποστολής στο Ηράκλειο και έδειξε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν.

«Πιστεύω ότι έγινε πολύ καλή δουλειά από εκεί και πέρα περιμένουμε να κάνουμε και κάποια μεταγραφή, και πιστεύουμε για το καλύτερο για μια καλή χρονιά φέτος. Πάνω από όλα να έχουμε την υγεία και πιστεύω ότι όλα θα έρθουν», σχολίασε αρχικά.

Για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας είπε πως «έχουμε άλλες είκοσι μέρες μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θέλουμε ακόμα κάποιες μέρες, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι 100% αλλά πιστεύω όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα είμαστε».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο τουρνουά του Βόλου που ακολουθεί. «Πιστεύω ότι όσο φτάνουμε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος τα παιχνίδια θα πρέπει να είναι πιο δυνατά. Εμείς θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι και πιστεύω ότι είναι πιο σημαντικά αυτά τα φιλικά παρά αυτά που έχουμε κάνει με τις ξένες ομάδες που ήταν πιο έτοιμες σε σύγκριση με εμάς».

To Top