«Ντου» οργανωμένων οπαδών στην προπόνηση του Ιωνικού

Τεταμένο είναι το κλίμα στις τάξεις του Ιωνικού, με την ομάδα της Νίκαιας να βρίσκεται σε κακό αγωνιστικό «φεγγάρι» καθώς μετρά μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Αποτελέσματα που την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, δίνοντας μεγάλη μάχη για την παραμονή της στην Basket League.

Δύο ημέρες πριν το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών, που θα κρίνει πολλά στην εξέλιξη του πρωταθλήματος, μερίδα οργανωμένων οπαδών του Ιωνικού επισκέφθηκαν την σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Μάλιστα, πολλοί εξ αυτών κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις, ενώ άνοιξαν έντονο διάλογο με βαρείς χαρακτηρισμούς, τόσο προς τους παίκτες και κυρίως τους ξένους, όσο και στο τεχνικό επιτελείο του συλλόγου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως έχει εξαντληθεί η υπομονή τους, ζητώντας άμεσα θετικά αποτελέσματα.

Η κατάσταση στην ομάδα της Νίκαιας είναι αρκετά τεταμένη το τελευταίο διάστημα, θυμίζοντας ένα… καζάνι που βράζει σε όλους τους τομείς, καθώς θυμίζουμε, πως πριν από δύο ημέρες είχε παραιτηθεί ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Κυριακόπουλος.

To Top