“Ντου” στα διαρκείας του μπάσκετ μέσα στον Σεπτέμβριο!

Είναι ευκόλως εννοούμενο ότι οι οπαδοί του Άρη έχουν “ματώσει” και αυτό το καλοκαίρι για να στηρίξουν την ομάδα του ποδοσφαίρου, χρειάζονται όμως και στο τμήμα μπάσκετ και υπάρχουν και εκεί διαρκείας σε εξαιρετικές τιμές.

Η νέα διοίκηση της ΚΑΕ περιμένει μέσα στον Σεπτέμβριο μεγαλύτερη ανταπόκριση από τους φιλάθλους, ώστε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος η ομάδα να παίζει σε ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο.

Υπάρχει αλλαγή σελίδας στο τμήμα μπάσκετ, υπάρχει πλέον μια διοίκηση που έχει ευρύτερη αποδοχή από την οικογένεια του Άρη και η ομάδα που έχει δημιουργηθεί, πρέπει να στηριχθεί από όλους.

Μέχρι σήμερα τα διαρκείας στο μπάσκετ δεν έχουν ξεπεράσει τα 500, όμως ακόμα δεν έχουν προμηθευτεί οι σύνδεσμοι, ενώ είναι δεδομένο ότι το περασμένο διάστημα όλοι είχαν στο μυαλό τους πώς θα βοηθήσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Στόχος της ΚΑΕ είναι να ξεπεραστούν τα 2.000 διαρκείας, για να μπορέσει η διοίκηση να κινηθεί πιο άνετα μέσα στη χρονιά και να διασφαλίσει προς πάσα κατεύθυνση την συνέπεια και την αξιοπιστία της.

 

To Top