“Ντου” στον δικηγόρο για το “στοπ” της εκκαθάρισης της ΑΕΚ!

Επίθεση με αυγά, ντομάτες και φέιγ-βολάν στον περιβάλλοντα χώρο της «Ελευθεροτυπίας» με δεδομένη την εμπλοκή του Χάρη Οικονομόπουλου με αφορμή το «στοπ» του στην εκκαθάριση της ΠΑΕ από οπαδούς της ΑΕΚ.

Η πρώτη αντίδραση των οπαδών της ΑΕΚ για την προσωρινή παύση της εκκαθάρισης της ΠΑΕ από τον Χάρη Οικονομόπουλο είναι γεγονός.

Την Παρασκευή (14/3) περίπου 30 οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν έξω από τις εγκαταστάσεις της «Ελευθεροτυπίας», της οποίας τα θέματα «τρέχει» ο Χάρης Οικονομόπουλος, και με φέιγ βολάν, ντομάτες, αυγά και συνιήματα καταφέρθηκαν εναντίον του.

«Οικονομόπουλε εξαφανίσου από την ΑΕΚ», έγραψαν τους τοίχους του συγκροτήματος οι οπαδοί της «Ενωσης», που πέταξαν φέιγ βολάν και φώναξαν ορισμένα άκρως αιχμηρά συνθήματα, τα οποία, μάλιστα, είχαν φροντίσει να αναγράψουν και στα χαρτάκια που πέταξαν.

Είναι, πλέον, σαφές πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο Οικονομόπουλος θεωρείται «ξένο σώμα» για την ΑΕΚ και το μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου της, την ώρα που η ομάδα μένει όμηρος σε μια υπόθεση που απειλεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Πηγή: sentragoal.gr

To Top