“Ντου” των παικτών της ΑΕΚ στον Δημητρέλο! Οργανωμένη ομάδα όντως…

Σε απόγνωση οι παίκτες της ΑΕΚ βρέθηκαν χθες στα γραφεία του προέδρου της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημητρέλου και ζήτησαν εξηγήσεις γιατί παραμένουν απλήρωτοι! Μάλιστα αποφάσισα να μην μείνει η ομάδα σε ξενοδοχείο για το ματς με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου έστω κι αυτά τα χρήματα να δοθούν σε παίκτες που έχουν ανάγκη επιβίωσης. Σε απολύτως οργανωμένη ομάδα πήγε ο Γιώργος Κατίδης…

Σύμφων με το ρεπορτάζ του “sport24.gr” “αντιπροσωπεία των (απλήρωτων) παικτών της ΑΕΚ έκανε «ντου» στο γραφείο του προέδρου της ΠΑΕ Ανδρέα Δημητρέλου ζητώντας του εξηγήσεις για τις ολοένα καθυστερούμενες οφειλές. Αποφάσισαν να μην διαμείνουν σε ξενοδοχείο ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟ για να δοθούν τα χρήματα αυτά στους παίκτες που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ εργάζονται εδώ και καιρό υπό καθεστώς απαξίωσης. Λες και δεν είναι υπάλληλοι εταιρείας, λες και είναι αυτονόητο το ότι δεν πρέπει να πληρώνονται! «Το μόνο που θέλουν από εμάς είναι να σώσουμε την παρτίδα και να κρατήσουμε την ομάδα όρθια ενώ την διέλυσαν άλλοι» όπως είπε σχετικά παίκτης της ομάδας.

Για τον λόγο αυτό, και αφού έφτασε ο κόμπος στο χτένι, σήμερα (και μάλιστα για δεύτερη φορά σε διάστημα μερικών ημερών καθώς κάτι αντίστοιχο είχαν πράξει και την περασμένη Παρασκευή) αντιπροσωπεία των παικτών επισκέφτηκε το γραφείο του Ανδρέα Δημητρέλου ζητώντας από τον πρόεδρο της ΠΑΕ εξηγήσεις για τις ολοένα αυξανόμενες οφειλές προς εκείνους!

Μέσα από τη συζήτηση που έγινε, αυτό που προκύπτει ως σημαντική είδηση είναι η απόφαση των παικτών της ομάδας να μην καταλύσουν σε ξενοδοχείο πριν από το ντέρμπι με τους Πράσινους. Εξηγώντας το σκεπτικό τους παρότρυναν τον πρόεδρο της ΠΑΕ να «μοιράσεις αυτά τα 2-2,5 χιλιάρικα σε παίκτες που έχουν πραγματικό πρόβλημα επιβίωσης, σε παιδιά της ομάδας που βρίσκονται σε οριακό σημείο, συμπαίκτες μας οι οποίοι δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε έξοδα μετακίνησης».

Παράλληλα η αντιπροσωπεία των παικτών έθεσε συγκεκριμένα ερωτήματα γύρω από τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό γίγνεσθαι της κιτρινόμαυρης εταιρείας. Φέρεται ότι έλαβε αόριστες απαντήσεις, ενώ ο Δημητρέλος ισχυρίστηκε ότι η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει μετά τις 15 Νοεμβρίου.

Για το θέμα αυτό οι ποδοσφαιριστές που πήραν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία (έχοντας ασφαλώς τη σύμφωνα γνώμη των υπολοίπων) μίλησαν και με τον προπονητή της ΑΕΚ Εβαλντ Λίνεν. Του εξήγησαν το σκεπτικό για την απόφασή τους να μην καταλύσουν σε ξενοδοχείο το βράδυ του Σαββάτου ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο γερμανός τεχνικός δεν έδειξε να τον προβληματίζει το γεγονός και συμφώνησε με την απόφασή τους από τη στιγμή που αυτή είχε ήδη παρθεί. Το θέμα είναι πως θα συμπεριφερθούν εκείνος και η διοίκηση εφόσον αυτό συνεχιστεί. Διότι σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ σκοπεύουν (εφόσον δεν αλλάξει η ιδιοκτησιακή κατάσταση της εταιρείας) να εφαρμόσουν την «αποχή» από το ξενοδοχείο σε όλα τα επόμενα εντός έδρας ματς”.

 

To Top