ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ντούλης: «Ευχαριστημένοι από την πρώτη μέρα των διαρκείας, δεν ξεχνάμε όσους μας στήριξαν»

Ικανοποιητική ήταν η πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας όπως επεσήμανε ο Θωμάς Ντούλης.

Αναλυτικά όσα είπε ο τζένεραλ μάνατζερ της ΚΑΕ Άρης στο Yellow Radio 101,7 FM:

Αρχικά για τα διαρκείας ανέφερε: Είμαστε σε πολύ καλό σημείο, είμαστε ευχαριστημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου στην πρώτη μέρα των διαρκείας. Ήδη έχουμε έναν άνθρωπο από το εξωτερικό που πήρε διαρκείας και μας είπε να το μοιράσουμε στον κόσμο. Η κίνηση των διαρκείας πάει καλά, είμαστε αισιόδοξοι.

Ενώ συνέχισε: Διαβάσαμε την ΚΥΑ και είδαμε ότι το 80% θα είναι εμβολιασμένοι και το 5% παιδιά, μιλάμε για 4.250 θέσεις.

Σκεφτήκαμε ότι ο κόσμος μας έλλειψε πάρα πολύ και θέλαμε να δώσουμε ένα επιπλέον κίνητρο για αυτό ακολουθήσαμε την συγκεκριμένη πολιτική. Στην εποχή που ζούμε, με τα προβλήματα που υπάρχουν.

Δεν ξεχάσαμε και τον κόσμο από την περσινή χρονιά, ήταν 350 άτομα τα οποία μας στήριξαν φέτος.

Για το πως είναι το Παλέ χωρίς κόσμο: Είδα όλα τα ματς μέσα από το γήπεδο, αλλά ήταν σαν να τα βλέπω από την τηλεόραση, δεν ήταν Παλέ αυτό, ήταν κάτι σαν θέατρο, κάτι αδιάφορο χωρίς τον κόσμο στην κερκίδα.

Για την βοήθεια που χρειάζονται: Έχουμε κάνει μία μεγάλη προσπάθεια και για να πάρουμε άδεια συμμετοχής και να σβήσουμε κάποια ban. Περιμένουμε από λεπτό σε λεπτό η FIBA να κάνει τον αριθμό των ban «3». Η καθημερινότητα τρέχει και χρειαζόμαστε βοήθεια από τον κόσμο για να είμαστε έτοιμοι στις 18.

Για το αν περιμένουμε άλλες αφίξεις: Περιμένουμε και τους άλλους Αμερικάνους, ο Κάμπερλαντ θα έρθει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

To Top