ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ντούλος στο PRESSARIS: “Γιατί επέλεξα στον Άρη…”

Ο Νίκος Ντούλος αποτελεί από σήμερα το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ανδρικής ομάδας πόλο του Άρη, που έκανε το «μπαμ», φέρνοντας στη Θεσσαλονίκη ένα πραγματικά «θωρηκτό», που θα βοηθήσει σημαντικά τον «κιτρινόμαυρο» σύλλογο στην επίτευξη των στόχων του.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας προσφέρει ευκαιρίες για ταμείο! Στο Foxbet.gr θα βρείτε πλούσια ρεπορτάζ, στατιστικά, σύγκριση αποδόσεων, προγνωστικά, αλλά και μία πληρέστατη σελίδα για Live Betting με προτάσεις από τους συντάκτες.

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον 35χρονο φουνταριστό, ο οποίος μίλησε για την απόφασή του να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, μετά από μία πενταετία, αλλά και για τους στόχους του με τη νέα του ομάδα.

«Είχα κάποιες προτάσεις από ομάδες τόσο της Α1 όσο και της Α2, ενώ μεταξύ αυτών προέκυψε και η πρόταση του Άρη, την οποία δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πολύ. Μέσα σε δύο ημέρες είχαμε συμφωνήσει με τους ανθρώπους της ομάδας», τόνισε αρχικά, για να σταθεί στο ότι:

«Θέλω να βοηθήσω την ομάδα ν΄ ανέβει στην Α2, να πετύχει δηλαδή τους υψηλούς της στόχους και ίσως μελλοντικά να επιστρέψει στην Α1, εφόσον το επιτρέψουν και τα οικονομικά της ομάδας. Εγώ, πάντως, είμαι από τους τυχερούς που πρόλαβα τον Άρη στην μεγάλη κατηγορία, αγωνιζόμενος ως αντίπαλός του!».

To Top