ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ντούνης: «Δικαιωμένος θα νιώθω όταν ο Άρης φτάσει στη Σούπερ Λίγκ»

Ο δεύτερος σκόρερ της αναμέτρησης με την Καβάλα, Μάρκος Ντούνης, μίλησε για το παιχνίδι και την επόμενη μέρα στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yelloradio: 

Αν νιώθει δικαιωμένος από την επιλογή του Άρη: «Η δικαίωση για μένα θα είναι μόλις ο Άρης φτάσει στη Σούπερ Λίγκ και καταφέρω εκεί να καθιερωθώ. Τα πάμε πολύ καλά σαν ομάδα και συνεχίζω».

Για το παιχνίδι με την Καβάλα: «Δεν ήταν εύκολο από την αρχή, αλλά στη συνέχεια πετύχαμε δυο τέρματα και πήγαμε με το 2-0 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μια συντήρηση δυναμεων γιατί έρχονται και άλλα παιχνίδια. Ήρθε το 3-0 και είχε και θέαμα το παιχνίδι».

Αν σκέφτονται τη Β’ εθνική: «Θέλουμε να τελειώνουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα κάτι που πιστεύω πως θα γίνει σύντομα και μετά να έχουμε το χρόνο μας να σκεφτούμε πιο καθάρα την επόμενη μέρα στο σύλλογο».

Αν έχει στόχο τερμάτων στο φετινό πρωτάθλημα: «Έχω πετύχει οκτώ γκολ και όλοι θέλουμε να πετυχαίνουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούμε».

Για τον κόσμο: «Είναι πολύ σημαντικό να είναι κοντά μας ο κόσμος. Καταλαβαίνουμε πως ο κόσμος έχει την πικρα που είναι δεύτερη χρονιά στη Γ΄εθνική, αλλά εμείς θέλουμε για την προσπάθεια που κάνουμε να είναι μαζί μας ο κόσμος»

Αν ο κορμός της ομάδας μπορεί να μείνει και για την Σούπερ Λίγκ: «Αρκετά παιδιά έχουν παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, έχουν την εμπειρία και μπορούν να σταθούν στον Άρη της Σούπερ Λίγκ».

To Top