ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντούνης: “Νοσταλγώ το γεμάτο Χαριλάου, ο Καρυπίδης ήθελε ομάδα για Ευρώπη”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν του Ηρακλή, Μάρκος Ντούνης μίλησε για την πορεία των κιτρινόμαυρων και όχι μόνο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για τον Ηρακλή είπε:

Όλα φαίνονται μια χαρά τώρα που ήρθε και ο νέος χορηγός ο Τομ Παπαδόπουλος. Έχουμε στόχο την άνοδο και θέλουμε να ανέβει η ομάδα στην Α εθνική. Τα πράγματα εδώ είναι επαγγελματικά κάτι το οποίο θυμίζει τον Άρη. Είναι ο Μουμίν, ο Πασάς. Ο κ. Μυροφορίδης δείχνει μία φιλοσοφία ότι όπου πάει θέλει να ανεβάσει την ομάδα όπως έκανε και πέρυσι με τον Άρη. Το πρόγραμμα βγήκε χθες. Έχουμε κάποια δύσκολα παιχνίδια αλλά θα τα καταφέρουμε να βγούμε πρώτοι.

Για τον Άρη είπε:

Τον παρακολουθώ εννοείται τον Άρη. Έχει δείξει πάρα πολύ καλά δείγματα στις πρώτες αγωνιστικές. Μου αρέσει η επιθετική γραμμή. Ειδικά, τον Γκάμα τον έχω επιλέξει ως τον καλύτερο. Ωστόσο, χρειάζονται και οι Έλληνες παίκτες για να ξέρουν ποια είναι η αξία της ομάδας. Οι Έλληνες θα δείξουν τι σημαίνει Άρης. Αλλά η ομάδα έχει πολύ καλούς ξένους με εμπειρία και έναν προπονητή με φιλοσοφία.

Για το αν θα μπορούσε να σταθεί στον Άρη είπε:

Θα μπορούσα και μπορώ ακόμα να σταθώ σε μία ομάδα όπως ο Άρης.

Για το που μπορεί να φτάσει ο Άρης είπε:

Ο Άρης μπορεί να είναι στην 5αδα και να διεκδικήσει αυτό που ήθελε από την αρχή ο κ. Καρυπίδης από την Β να την πάει Ευρώπη. Αυτό είχε πει πέρυσι το καλοκαίρι και αυτό θέλει ακόμα. Πιστεύω θα το καταφέρει. Δεν το φώναζε κιόλας αλλά το έλεγε μέσα σε εμάς.

Για το παιχνίδι του Άρη με τον Πανιώνιο είπε:

Το παιχνίδι αυτό θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Είναι πολύ σημαντικό. Ο Πανιώνιος δεν ξεκίνησε πολύ καλά ενώ ο Άρης ξεκίνησε πολύ καλά. Και οι δύο είναι πολύ καλές ομάδες. Πιστεύω θα βγει ισοπαλία.

Για το αν μιλάει με τα παιδιά είπε:

Ναι μιλάω πολύ με τον Παυλίδη, τον Τζανακάκη και τον Αναγνωστόπουλο. Μου λένε ότι έχει αλλάξει ο Άρης και έχει γίνει πιο επαγγελματικό σωματείο. Έχουν γίνει αλλαγές που σε κάνουν να νιώθεις ποδοσφαιριστής.

Για τον κόσμο είπε:

Νοσταλγώ που δεν είμαι εκεί. Είναι πολύ ευχάριστο που ο κόσμος γυρνάει στο γήπεδο και είναι κοντά στην ομάδα. Οι παίκτες και ο προπονητής δίνουν την μεγαλύτερη χαρά στον κόσμο.

To Top