ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δημητριάδης: “Καπηλεύεται τον Γκάλη! Ντρέπομαι που λέει ο Μπουτάρης ότι είναι Άρης! Όλοι κουπόνια για το μπάσκετ”

O δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Σωκράτης Δημητριάδης, μέλος της κιτρινόμαυρης οικογένειας μίλησε με αφορμή την δήλωση του Γιάννη Μπουτάρη να ονομαστεί το αεροδρόμιο Μακεδονία σε “Νίκος Γκάλης”. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8 :

Για τις δηλώσεις του κύριου Μπουτάρη που είπε το αεροδρόμιο «Μακεδονία» να ονομαστεί «Νίκος Γκάλης»:

Ντρέπομαι που ο δήμαρχος λέει ότι είναι Άρης, να γυρνάει και να λέει το όνομα του αεροδρόμιου να αλλάξει και να γίνει Νίκος Γκάλης, πρώτα από όλα ο Νίκος Γκάλης δεν θα δεχόταν να βγει το όνομα που υπάρχει και να μπει το δικό του, είναι δυνατόν να γυρνάει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και να δηλώνει όσα δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο.

Αναρωτιούνται μήπως έχει περιουσία στα Σκόπια και συμφέροντα, θα πρέπει να εκχωρήσουμε το όνομα μας επειδή μας αγαπούνε; Αν είναι δυνατόν, ας έρθουν εδώ να ζήσουν αφού μας αγαπάνε τόσο πολύ και θέλουν να ονομαστούν τα Σκόπια, Μακεδονία.

Ο δήμαρχος εκμεταλλεύεται τα πάντα και ουσιαστικά βεβηλώνει το όνομα του Νίκου Γκάλη που όλοι μας τον σεβόμαστε και τον τιμάμε και ο κάθε άνθρωπος σε κάθε γωνιά της χώρας, όταν έρχεται ο δήμαρχος και λέει την βλακεία αυτή που είπε, εγώ θεωρώ ότι ο ίδιος ο Νίκος Γκάλης αν του το προτείνανε δεν θα δεχόταν να ονομαστεί, γιατί άλλο είμαι σε μια ομάδα και άλλο είμαι Έλληνας.

Ήμουν στα αθλητικά τμήματα του Άρη στο πόλο, υποστηρίζω την ομάδα, ο δήμαρχος βλέπει ότι δεν χαίρει καμίας εκτίμησης στην ίδια του την πόλη οπότε προσπαθεί να προκαλέσει όπως κάνει κάθε φορά.

Για τα κουπόνια που θα δοθούν αντί για εισιτήρια για την ενίσχυση της ομάδας στο αυριανό παιχνίδι με το Λαύριο:

Βγάλαμε και τα 4.500 κουπόνια για την ενίσχυση, εγώ θεωρώ ότι πρέπει να βοηθήσουμε τον Άρη με ότι έχουμε και δεν έχουμε, να τον ενισχύσουμε οικονομικά για να προχωρήσει και να τον δούμε εκεί που ήταν και εκεί που του αξίζει, γιατί είμαστε στις 3 μεγαλύτερες ομάδες και στην πρώτη θέση, εκεί πρέπει να είμαστε.

Να μπορέσουμε να τον βοηθήσουμε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βρίσκεται και να δει η ομάδα ότι η οικογένεια του Άρη τους αγκαλιάζει, δεν υπάρχει φορά που να μην προχωράμε σε μια ενίσχυση τμημάτων που την χρειάζεται. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα βάλει την ομάδα σε τάξη και θα βρεθεί η χημεία που υπήρξε πέρσι.

Για το ποδόσφαιρο:

Ελπίζω όλοι μαζί να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον Άρη να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει που να επιστρέψει εκεί που άνηκε πάντα.

To Top