ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ντραγκίσεβιτς λίγο μετά την… εκτέλεση: “Είναι υπέροχη η αίσθηση!”

Ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς απέδειξε ότι είναι γεννημένος για τέτοια ματς. Μπήκε μέσα και εκτέλεσε τον ΠΑΟΚ και αμέσως μετά απένειμε τα εύσημα στην υπόλοιπη ομάδα.

Ο Σέρβος φόργουορντ επεσήμανε αρχικά: “Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, πήρα τα σουτ που παίρνω συνήθως. Ένιωθα καλά, αλλά όλοι μαζί κάναμε πολύ καλή δουλειά. Ήταν δύο πολύ σκληρά παιχνίδια, δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, χάσαμε κατά την διάρκεια της σεζόν και στα δύο ματς, παρ’ όλο που ο αντίπαλός μας δεν ήταν τόσο καλός. Είχαμε πολλές μεταπτώσεις στην διάρκεια της σεζόν, αρκετά προβλήματα με αρκετούς παίκτες να φεύγουν”.

Για το εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο του Άρη με του 52 πόντους εκ των οποίων οι 20 ήταν δικοί του είπε: “Σήμερα παίξαμε πολύ καλύτερα στην επίθεση, αλλά δεν παίξαμε τόσο καλή άμυνα, όσο παίξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Κλείσαμε το ημίχρονο με την διαφορά των 12 πόντων, στο δεύτερο ημίχρονο έγινε μεγάλη μάχη, αλλά εμείς λειτουργήσαμε ομαδικά, παραμείναμε ενωμένοι από την αρχή και κάναμε καλύτερο παιχνίδι”.

Για το πως αισθάνεται που ο Άρης “σκούπισε” τον ΠΑΟΚ τόνισε: “Η αίσθηση είναι υπέροχη. Αυτά τα παιχνίδια μοιάζουν με αυτά του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτιζάν, αν τα κερδίσεις όλα είναι διαφορετικά. Είναι κάτι το συναρπαστικό. Πλέον υπάρχει και μεγαλύτερη άνεση”.

Κάνοντας έναν απολογισμό της φετινής χρονιάς ο Σέρβος φόργουορντ υπογράμμισε πως “ίσως μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα στο Τσάμπιονς Λιγκ, να προχωρούσαμε λίγο παραπάνω σε αυτή την διοργάνωση. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην διάρκεια της χρονιάς και χάναμε κάποια εύκολα παιχνίδια. Ήταν απίστευτη αυτή η περσινή σεζόν και όλοι θα θέλανε να επαναληφθεί. Αν κοιτάξουμε τους στόχους όμως, πετύχαμε ό,τι και την περσινή σεζόν. Τώρα έχουμε μπροστά μας τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, έχουμε μπροστά μας λίγες μέρες να ξεκουραστούμε. Πλέον τα πράγματα είναι πιο άνετα, διότι αυτές τις ημέρες η πίεση ήταν μεγάλη για τη νίκη και για εμάς και για τον ΠΑΟΚ. Ειδικά όμως για εμάς που είχαμε χάσει δύο φορές μέσα στην σεζόν. Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε και νικήσαμε σαν ομάδα. Πλέον τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι δύσκολα, αλλά θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις”.

To Top