Χωρίς κατηγορία

Ντρισμπιώτη: “Έκανα κάποια λαθάκια στη διαχείριση, από τα μισά της διαδρομής σκέφτηκα και το 35άρι”

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στα 20χλμ βάδην του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βουδαπέστης στην 15η θέση.

Αμέσως μετά, μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε πως ίσως δεν διαχειρίστηκε σωστά τον αγώνα, ενώ αναφέρθηκε και σε εκείνον των 35χλμ. που είναι την Πέμπτη (24/8_.

Αρχικά η σπουδαία Ελληνίδα αθλήτρια είπε: “Είμαι χαρούμενη που συμμετείχα σε ένα ακόμα Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είναι μια καλή επίδοση, όχι από τις καλύτερές μου, αλλά είναι σχετικά καλή. Σίγουρα δεν είμαι ευχαριστημένη. Είμαι καλύτερη από αυτό που έδειξα σήμερα. Ήμουν καλά προετοιμασμένη. Ίσως έκανα κάποια λαθάκια στη διαχείριση.

Η κούρσα ήταν γρήγορη, έφυγε γρήγορα από την αρχή. Προσπάθησα να μείνω κοντά στα γκρουπ. Ήταν πιο γρήγορα από αυτό που εγώ μπορώ να βαδίσω με σιγουριά. Συνήθως εγώ είμαι καλή στο δεύτερο κομμάτι. Εδώ προσπάθησα να μείνω κοντά από το πρώτο για να μη χάσω το πρώτο γκρουπ.

Ίσως ήταν λάθος. Για αυτό είμαστε εδώ, μετράμε τα λάθη, έχουμε ακόμα μία κούρσα. Μια πιο δύσκολη κούρσα αφού είναι πιο πολλά τα χιλιόμετρα και μία ακόμα πιο δύσκολη του χρόνου. Ίσως είναι καλό που αυτά τα λάθη γίνονται πριν από μία μεγάλη κούρσα όπως είναι αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων”.

Για το εάν σκέφτηκε και τον αγώνα στα 35 χιλιόμετρα: “Από τα μισά και μετά είδα ότι δεν ήμουνα κοντά στα μετάλλια. Η κούρσα ήταν πολύ πιο μακριά από τα δικά μου πόδια. Σίγουρα είμαι μια καλή αθλήτρια, αλλά εδώ ήταν οι σούπερ σταρ. Από τα μισά της διαδρομής σκέφτηκα και το 35άρι που είναι μια καλή κούρσα για μένα”.

Για το εάν η πίστα είναι τόσο γρήγορη όσο λένε: Είναι μικρή σίγουρα στο μυαλό και στο μάτι. Στα πόδια μου δεν ήταν τόσο γρήγορη όσο θα ήθελα. Ήμουν λίγο βαριά. Ίσως να μη φταίει η πίστα, να φταίνε τα πόδια μου”.

Για το εάν περιμένει κάτι καλύτερο στο 35άρι: “Είμαι καλά γυμνασμένη. Θέλω να πιστεύω ότι θα κάνω ένα καλό 35άρι. Είναι περισσότερα τα χιλιόμετρα είμαι ανθεκτική. Ίσως να μην είναι η χρονιά μου, αλλά εγώ είμαι εδώ για να αποδείξω ότι είναι η χρονιά μου”.

To Top