Ντροπή να… μιλάει ο Πλατανιάς με το “πλαστό” γκολ, το άδειο γήπεδο και τους… αόρατους ισολογισμούς!

Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο Πλατανιάς, μια ΠΑΕ “δορυφόρος” (του ηλιακού συστήματος εννούμε, για να μην παρεξηγηθούμε), με άδειο κάθε βδομάδα γήπεδο, αλλά γεμάτα ταμεία από την γενναία πριμοδότηση του κράτους (ΟΠΑΠ) και της τηλεόρασης (NOVA), έβγαλε και… γλώσσα.

Αντί να μιλήσει για το “πλαστό” γκολ με τον Άρη και για τις περέργες κουμπαριές των συγκοινωνούντων διαιτητικών δοχείων, είπε να βγάλει ανακοίνωση με ειρωνικό ύφος με αφορμή την τοποθέτηση της ΕΕΑ για τον ισολογισμό της και την αυτονόητη κίνηση της ΠΑΕ Άρης να καταθέσει υπόμνημα (άσχετα βέβαια αν αυτό δεν έφθασε ποτέ στην επιτροπή) για να προασπίσει τα όποια συμφέροντα είχε ενδεχωμένως!

Αναλυτικά:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων υπενθυμίζει τα εξής:

Χθες, ως γνωστόν, συνεδρίασε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Μετά το πέρας της συνεδρίασης, η Επιτροπή εξέδωσε δελτίο Τύπου, στο οποίο αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Τέλος απαντώντας σε δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού διευκρινίζει ότι, η συνεδρίασή της, 27 Μαρτίου 2014, ήταν τακτική και όχι έκτακτη και διαψεύδει ότι υπήρξε ποτέ θέμα ελέγχου στις Π.Α.Ε. Πλατανιάς και Πανιώνιος.

Η Επιτροπή δύναται να πραγματοποιεί διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο σε οποιαδήποτε Α.Α.Ε. ή Τ.Α.Α. ζητώντας οποιοδήποτε έγγραφο, αλλά στα προαπαιτούμενα για το πιστοποιητικό του άρθρου 77Α που εκδίδει πριν την έναρξη του εκάστοτε πρωταθλήματος είναι ο προϋπολογισμός και όχι ο ισολογισμός».

«Άνθρακας», επομένως, «ο θησαυρός».

To Top