“Ντροπή που δόθηκε παράταση”

Τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση της FIFA να δώσει παράταση στην ψηφοφορία για τη «Χρυσή Μπάλα» εξέφρασε ο Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος τόνισε πως δεν το ενδιαφέρει αν παραστεί στην εκδήλωση ο Ρονάλντο!

Ενοχλημένος από την επιλογή της FIFA να δώσει παράσταση στην προθεσμία για την επιλογή του καλύτερου παίκτη του 2013 παρουσιάστηκε ο Φρανκ Ριμπερί.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου θεωρεί πως αρκετοί από τους ψηφοφόρους «επηρεάστηκαν» από την παρουσία που είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια των μπαράζ του Μουντιάλ και έτσι εκείνος έχει ένα μειονέκτημα έναντι του Πορτογάλου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα, ο 30χρονος παίκτης υποστήριξε πως δεν τον απασχολεί αν θα παραστεί ο Ρονάλντο στην συγκεκριμένη εκδήλωση και τόνισε ότι δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Φρανκ Ριμπερί στην εφημερίδα «Bild»

Για την παράσταση που δόθηκε στην ψηφοφορία για το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας»:

«Νομίζω ότι είναι πρώτη φορά στην ιστορία που θεσμού που δίνεται παράταση στην προθεσμία. Για μένα αυτό είναι ντροπή και είναι ένα μειονέκτημα. Δεν φοβάμαι τις ψηφοφορίες, παραμένω ήρεμος»

Για τις φήμες που θέλουν τον Ρονάλντο να μην πηγαίνει στο γκαλά της FIFA, όπου θα δοθεί το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή για το 2013:

«Όχι, δεν έχω μιλήσει με τον Ρονάλντο, ούτε με άλλους συναδέλφους μου για εκείνον. Γιατί να το κάνω; Για μένα δεν έχει σημασία αν έρθει ή όχι. Για μένα είναι τιμή να σταθώ δίπλα σε άλλους εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, για αυτό θεωρώ πως είναι φυσικό να έρθει στη Ζυρίχη».

Για εκείνους που λένε ότι το παιχνίδι του μοιάζει με εκείνο του Μέσι στην Μπαρτσελόνα:

«Ο Πεπ (Γκουαρδιόλα) μίλησε μαζί μου για τον Μέσι και το παιχνίδι του, μου έδωσε την ελευθερία να κάνω ό,τι θέλω και να κινούμαι σε όλους τους χώρους γηπέδου».

πηγή; sportfm.gr

To Top