“Ντόμπρα”: “Ήμουν αισιόδοξος μέχρι τώρα-Δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε παραπάνω…”

Προβληματισμένος εμφανίσθηκε στη συνέντευξη τύπου ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός τόνισε ότι μέχρι τώρα ήταν αισιόδοξος, όμως ο Πανσερραϊκός συνεχίζει να κερδίζει. 

Για το παιχνίδι: “Πρώτα απ΄όλα θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την εμφάνιση. Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι απ΄όταν ήρθα για πρώτη φορά εδώ. Περιμένουμε τον Πανσερραϊκό να κάνει ένα άσχημο αποτέλεσμα, αλλά συνεχίζουν τις νίκες. Μέχρι τώρα ήμουν αισιόδοξος, αλλά πιθανόν δεν είναι αρκετό να είμαστε η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο.

Πρέπει αν συνεχίσουμε ένα ακόμα παιχνίδι για να τελειώσουμε με νίκες και θα περιμένουμε να δούμε τι θα φέρει το τελευταίο παιχνίδι. Είδαμε διαφορές και στα δύο παιχνίδια με τους αντιπάλους μας εδώ μέσα. Είναι εμφανής η διαφορά”.

Για το αν θα επικεντρωθούν πλέον στην δεύτερη θέση: “Θέλουμε να ανέβουμε ως πρώτοι, αλλά όπως βλέπετε ο Πανσερραίκός κερδίζει συνέχεια. Θα κοιτάξουμε και αυτή την προοπτική της δεύτερης θέσης”.

Για τις αποδοκιμασίες σε Καλαϊτζίδη από τον κόσμο και αν επηρεάζει όλο αυτό την ομάδα: “Πρέπει να αποδεχτούμε ότι γίνεται. Δεν ξέρουμε τι άλλο μπορούσαμε να κάνουμε απ ότι κάναμε μέχρι τώρα. Έχουμε χάσει μόνο ένα παιχνίδι”.

 

 

To Top