Ντόντσιτς: «Στόχος μας το χρυσό μετάλλιο»

Ο Λούκα Ντόντσιτς το ξεκαθάρισε: Στόχος της Σλοβενίας είναι η επανάληψη του άθλου του 2017. Ανάμεσα στα φαβορί που ξεχώρισε είναι η Σερβία, η Ελλάδα, η Λιθουανία, η Γαλλία, η Ιταλία…

Όσο και αν το θέλει, ο Λούκα Ντόντσιτς δεν μπορεί να το εκφράσει διαφορετικά. Κανείς δεν αγωνίζεται για να χάνει. Ή να συμβιβαστεί με μία δεύτερη θέση, προτού καν ξεκινήσει μία διοργάνωση.

Ο σταρ της Εθνικής Σλοβενία έθεσε τον στόχο στο EuroBasket 2022 και αυτός δεν είναι άλλος από το repeat. «Πίεση; Ποιος μίλησε για πίεση; Πάμε στη Γερμανία για το EuroBasket 2022 και ο στόχος μας είναι ένα μετάλλιο. Το χρυσό μετάλλιο. Όπου και αν πας, θέλεις να είσαι πρώτος. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί», ήταν τα λόγια του Ντόντσιτς την παραμονή του δυνατού αγώνα προετοιμασίας απέναντι στη Σερβία (17/8, 21:15).

Ο Σλοβένος αναφέρθηκε στη Σερβία και στον Νίκολα Γιόκιτς: «Ανυπομονώ για το ματς. Η Σερβία είναι μία δυνατή ομάδα, οπότε θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς. Ξέρετε πως είναι. Όσο πιο δυνατός ο αντίπαλος, τόσο καλύτερη είναι η προετοιμασία για μία μεγάλη διοργάνωση», πρόσθεσε ο Ντόντσιτς.

Ανάμεσα στα φαβορί που ξεχώρισε για το EuroBasket 2022 τοποθέτησε τόσο την Ελλάδα, όσο και τις Λιθουανία, Γαλλία και Ιταλία, «δυνατές ομάδες», όπως είπε χαρακτηριστικά.

To Top