“Ντόπες” από την τεχνική ηγεσία στους παίκτες: “Αν χρειαστεί θα γυρίσει… ανάποδα η γη και θα ανέβουμε!”

Όπως ήταν αναμενόμενο, στην επιστροφή των παικτών του Άρη στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Δευτέρας το βάρος έπεσε στον ψυχολογικό τομέα. Οι “κίτρινοι” συνεχίζουν να κάνουν το καθήκον τους, “καθαρίζοντας” ένα-ένα τα παιχνίδια εδώ και επτά αγωνιστικές, ωστόσο, πληρώνουν ακόμα αμαρτίες του παρελθόντος, μην έχοντας ακόμα την τύχη της ανόδου στα χέρια τους.

Στη χθεσινή πρώτη προπόνηση ενόψει Εθνικού Αλεξανδρούπολης ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης με μία ολιγόλεπτη ομιλία φρόντισε να “ντοπάρει” ψυχολογικά τους παίκτες του, που όπως είναι λογικό είναι απογοητευμένοι, καθώς οι ελπίδες εναποτέθηκαν στην Καβάλα που δεν μπόρεσε τελικά να σταθεί εμπόδιο στην πορεία του Πανσερραϊκού.

“Δεν θα σας κουράσω πολύ. Θέλω να ξέρετε ότι θα τα καταφέρουμε. Αν χρειαστεί θα γυρίσει… ανάποδα η γη και θα ανεβούμε”, τόνισε αρχικά ο 58χρονος τεχνικός για να ολοκληρώσει την σύντομη ομιλία του:

“Από εσάς θέλω συγκέντρωση σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας από εδώ και στο εξής. Νίκη και καλή εμφάνιση και στα τρία. Δεν ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι. Μην φοβάστε, αν κερδίσουμε εμείς όλα τα ματς θα τα καταφέρουμε…”.

To Top