Tετ α τετ με τους παίκτες και «ντόπες» από τον Μιλίνκοβιτς

H πρώτη νίκη έφερε χαμόγελα, η δεύτερη θα τα αυξήσει και ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς συνεχίζει να ποντάρει στην αλλαγή της ψυχολογίας των παικτών του. Αυτό άλλωστε αποτέλεσε το μεγάλο στοίχημα από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία. 

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Ο προπονητής των «κίτρινων» συνεχίζει την… συνταγή των καθημερινών τετ α τετ με παίκτες, θέλοντας και να τους ανεβάσει την ψυχολογία, αλλά και να τους κρατήσει συγκεντρωμένους εν όψει των δύσκολων αγωνιστικών υποχρεώσεων που ακολουθούν, αρχής γενομένης από την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι είχε ετ α τετ με τον Μαργαρίτη. Ο Ελληνας αμυντικός αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από έξι μήνες περίπου (είχε αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι στις 21 Απριλίου απέναντι στην Ξάνθη) και θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, αντικαθιστώντας τον τιμωρημένο Τσουμάνη. «Σε πιστεύω, είσαι καλός παίκτης και θα βοηθήσεις την ομάδα» τόνισε μεταξύ άλλων στον παίκτη του ο Σέρβος τεχνικός.

Παράλληλα, ο Μιλίνκοβιτς συνέχισε τις “ντόπες” και με άλλους παίκτες, μια και είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τους Ουντότζι και Ιμπέχ, θέλοντας να πάρει το 100% από τους δυο Νιγηριανούς.

To Top