Ντόπες ΠΑΕ, ΚΜΑ σε ποδοσφαιριστές στο ξενοδοχείο της αποστολής

Αντιπροσωπεία της νέας διοίκησης και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη επισκέφτηκαν την ομάδα στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με την Ξάνθη.
Ο Γιάννης Ψηφίδης συνοδευόμενος από τους Λάζαρο Παπαδόπουλο και Άγγελο Σπυρίδωνα μίλησε στους ποδοσφαιριστές για τη νέα διοικητική προσπάθεια υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων  τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει ο κιτρινόμαυρος σύλλογος αγωνιστικά και διοικητικά στο προσεχές διάστημα.
«Ο Άρης έχει αποκτήσει σταθερή διοίκηση» τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ και έδωσε το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί». «Είμαστε όλοι Αρειανοί, διατεθειμένοι να παλέψουμε σε όλα τα μέτωπα για τον Άρη μας. Γνωρίζουμε ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να οδηγήσουμε τον Άρη σε ήρεμα νερά. Αυτό που θέλουμε από σας είναι να έχετε την προσοχή σας επικεντρωμένη στις υποχρεώσεις της ομάδας. Όλα τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά, δεν θα αφήσουμε τίποτα στην τύχη, θα είμαστε δίπλα σας» είπε μεταξύ άλλων και παρουσίασε τον Άγγελο Σπυρίδωνα που ανέλαβε μαζί με τον Γιάννη Μιχαλήτσο το κομμάτι του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Από την πλευρά της ΚΜΑ το παρόν έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο (Αλεξανδρίδης, Ζουμπουρίδης, Ναούμ, Δεσύπρης)  με επικεφαλής τον Άγγελο Γρόλλιο.
Οι άνθρωποι της Κοινωνίας Μελών εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στη νέα προσπάθεια και ευχήθηκαν αυτή να συνοδευτεί με νίκη κόντρα στη Ξάνθη.  
To Top