“Ντόπες” από μέλη του SUPER 3 στην προπόνηση! “Είμαστε μαζί σας, μπείτε και νικήστε για το μεγαλείο του Άρη”! (PRESSARIS-photos)

Την επίσκεψη οπαδών του Άρη από τον SUPER 3 δέχθηκαν στην προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης! Η προπόνηση ήταν προγραμματισμένη για τις 3 το μεσημέρι και λίγη ώρα αργότερα δεκάδες οπαδοί του Άρη έδωσαν το παρών σε μια προσπάθεια να εμψυχώσουν την ομάδα, τους παίκτες και το τεχνικό τιμ πριν από το καθοριστικό παιχνίδι με την Ξάνθη το Σάββατο.

Το μήνυμα που έστειλαν ήταν σαφές από τα χείλη του κόσμου: Μπείτε μέσα και νικήστε τους! Είμαστε μαζί σας, θα παλέψουμε όλοι για τον μεγαλείο αυτής της ομάδας! Το Σάββατο θα κερδίσετε γιατί μπορείτε να τα καταφέρετε. Όλοι ξέρουμε ότι η ομάδα δεν αξίζει να είναι σε αυτή τη θέση που βρίσκεται” ήταν τα πιο χαρακτηριστικά λόγια με τους παίκτες να παρακολουθούν δείχνοντας με τη σειρά τους αποφασισμένοι να κάνουν τα λόγια πράξη!

Λίγο πριν αποχωρήσουν τα μέλη του συνδέσμου για να συνεχιστεί κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης, ακούστηκαν συνθήματα συμπαράστασης και τραγούδια με το “Αρη ολε-ο” να δονεί και τα τσιμέντα του Κλεάνθης Βικελίδης, σαν να ήταν μέρα αγώνα πρωταθλήματος!

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του PRESSARIS:

To Top