Ντόρτμουντ: Δεν πουλάει τον Σάντσο στην Γιουνάιτεντ ούτε τον Ιανουάριο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέτυχε να πάρει τον Τζέιντον Σάντσο από την Ντόρτμουντ στην τελευταία μεταγραφική περίοδο και όλα δείχνουν πως δεν θα το πετύχει ούτε τον Ιανουάριο, με τους Βεστφαλούς να είναι αρνητικοί στην παραχώρησή του.

ΟΤζέιντον Σάντσο ήταν ο υπαριθμόν 1 μεταγραφικός στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για αρκετούς μήνες, όμως η διοίκηση των κόκκινων διαβόλων δεν κατάφερε να βρει τη χρυσή τομή με τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ με αποτέλεσμα ο Άγγλος διεθνής εξτρέμ να παραμείνει στην Βεστφαλία.

Η λογική λέει πως η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα επανέλθει για τον παίκτη τον Ιανουάριο, ωστόσο σύμφωνα με σημερινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της “Bild’, δεν υπάρχει περίπτωση να ολοκληρωθεί το deal ακόμα και αν ο αγγλικός σύλλογος δώσει στους κιτρινόμαυρους όσα ζητούσαν το καλοκαίρι.

“Η Ντόρτμουντ δεν θα δώσει τον Τζέιντον Σάντσο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο. Ακόμα και αν οι κόκκινοι διάβολοι αποφασίσουν να καλύψουν τις οικονομικές αξιώσεις του γερμανικού συλλόγου ύψους 120.000.000 ευρώ, αυτός σχεδιάζει να κρατήσει τον Άγγλο διεθνή τουλάχιστον μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Η ομάδα της Βεστφαλίας δεν θέλουν να χάσουν έναν τόσο σημαντικό παίκτη όπως ο Σάντσο μεσούσης της σεζόν, αλλά η Γιουνάιτεντ θα είναι ελεύθερη να επαναδιαπραγματευτεί για τον παίκτη το καλοκαίρι του 2021”, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

To Top