Ντόρτμουντ και Λίβερπουλ για Μήτρογλου

Σχεδόν δεδομένη θεωρούν οι Πολωνοί την υλοποίηση πρότασης από πλευράς Ντόρτμουντ στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του Κώστα Μήτρογλου με δεδομένη την αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Βάσει του ρεπορτάζ του σάιτ, «sport.interia.pl» οι Βεστφαλοί έχουν στην κορυφή της μεταγραφικής τους λίστας τον Ελληνα διεθνή. Επισημαίνεται πως οι Γερμανοί έχουν δει τον παίκτη σ’ αρκετά ματς μεταξύ των οποίων και σ’ αυτό του Champions League με την Αντερλεχτ και τονίζεται πως έχουν αποφασίσει να κινηθούν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους ακόμα και τον προσεχή Ιανουάριο.

Βέβαια, στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται πως πολλοί κοστολούν τον παίκτη στα 4,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο τονίζεται πως το ποσό αυτό είναι μικρό. Και τι σημαίνει αυτό; Η απάντηση είναι απλή.

 Οι Πολωνοί εκτιμούν πως αν η Ντόρτμουντ θέλει τον ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να δαπανήσει πιο μεγάλο ποσό για να τον αποκτήσει.

Τι αναφέρει η «Daily Star»

Την ίδια στιγμή η «Daily Star» σε ρεπορτάζ της αναφέρει πως οι Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ -όχι απλά ενδιαφέρονται για τον επιθετικό του Ολυμπιακού, αλλά δεν αποκλείεται ακόμα και να μονομαχήσουν για το ποια θα τον αποκτήσει.

Στο ρεπορτάζ σημειώνεται πως «η Άρσεναλ χρειάζεται ενίσχυση στη γραμμή κρούσης και ο Αρσέν Βενγκέρ έχει αρκετό ρευστό για να διαθέσει τον Ιανουάριο. Ο Μήτρογλου κοστίζει το λιγότερο 7 εκατ. λίρες (περίπου 8,2 εκατ. ευρώ) αλλά η συχνότητα που βρίσκει δίχτυα μπορεί να προκαλέσει πλειστηριασμό».

Όσο για τη Λίβερπουλ, τονίζεται ότι «ο Μπρένταν Ρότζερς θα έβρισκε πολύ χρήσιμη την εμπειρία του στο Champions League, σε περίπτωση τραυματισμού του Σουάρες ή του Στάριτζ», ενώ καταλήγει πως το πέρασμά του απ’ τη Γερμανία θα μπορούσε να τον κάνει ιδανικό αντικαταστάτη του «φευγάτου» Λεβαντόφσκι στη Ντόρτμουντ.

To Top